Sunday aint funday.

2014




Ego.
Hej på er! Söndag idag. Känns som att dey är då jag drar upp ett stabilt inlägg. Kommer nog bli så i framtiden ett tag nu.
Den här helgen har egentligen inte erbjudit så mycket men ändå så fina saker. 
Jag har insett saker, inlett saker.
En ny vecka ligger framför mig som avslutas med nollning på fredag. Delade åsikter om den saken men försöker ändå att se det positivt. 
Har så mycket att berätta men jag kan inte än. Håll ut, snart.



Kris

2014



Åhhh går igenom en sån här ni vet period när man bara vill ändra allt. Är så himla sugen på att göra något nytt med håret, klippa kort, färga ombre, färga jättemörkt, permanenta det till värsta krullet & alla andra alternativ som det finns! Köpa massa nya kläder, skor, väskor, allt. 
Ändra mitt rum, ändra min livsstil alltså panik. PANIK.


Söndag.

2014





Har haft en bra helg så den här saken vi kallar söndagsångest är faktiskt inte så brutal ändå. Dock så hittar den till mig så fort jag tänker på att en hel skolvecka ligger framför mig. Är det typ kanske inte alls för tidigt att börja längta tills nästa lov?! 
Och ja mina damer och herrar, det är en smileypiercing ni skådar. Vi får se hur länge jag har kvar piercingen den här gången. 


Friday im in love.

2014





Tjo guzzar.
Inget annat än fredag idag. Detta firas med ett svärord, så jävla skönt.
Ska sova ut längre än långt imorgon och göra mig godaste frukosten.
Senare har jag planer men det tar vi då.
Vi hörs när vi höres bbys

P.s. Är väldigt mycket väl informerad av min kära mor att mitt rum ser ut som skit. Och detta är även väldigt mycket sant. Så inga klagomål thank you very much. 


Materiell kärlek.

2014




Påminner mig lite om Palladiumskor, sån jävla kärlek vid första ögonkastet! 


Long time ago

2014





Tja på er!
Skolan har kickat igång. Inga jobbiga dagar hittills, Imorgon dock så väntas en dag från 8.20-15:30. Sjukaste, blir så trött bara av tanken.
Har ingenting mer att säga egentligen. Har ett par saker att se fram emot men det tar vi när det kommer istället så tag jag hittat något att blogga om igen.


16 Augusti

2014




Igår var sista jobbdagen.
När jag kom hem somnade jag och sov ca 4 timmar på raken. Resten av min kväll bestod enbart av slappande och godsaker.
Tänker bara ta det lugnt nu, dom sista dagarna av ledighet innan skolan drar igång. Är inte alls riktigt pepp på att spendera ännu en hel termin i skolbänken. 
Vi får ändå hoppas på att allt blir så bra det kan bli trots att denna mening ska beskriva skolan.
Hade bra så hörs vi snart igen! 


Så jävla självupptagen.

2014









Update.

2014





Det här med en blogg känns inte riktigt som jag längre. Förhoppningsvis så orkar jag fräscha upp designen inom kort, rensa lite och starta om den. Men stänga ner den kommer jag inte göra. 
Finns alltför många minnen på denna blogg, sådana som gör ont att tänka på men också sådana som får en att le.

Nuförtiden består dagarna av jobb, sen springer jag i princip inte alls men nästan, hem. Slänger mig i sängen och däckar. Av ren lathet har redan två dagar blivit hemmaliggandes och ren ångest har jag på den fronten då jag förlorat alltför mycket pengar på grund av det.
Men jobbet passar inte mig heller, den ända ( som jag tidigare nämnt ja ) motivationen som får mig att kliva upp klockan sex på morgonen är pengarna.
Snart börjar även skolan, hell to the no jag orkar inte. Jag ser många sömnlösa nätter framför mig bestående av plugg, stress men också festande, vänner och andra positivita ting som får överväga det negativa just nu.


The ugly truth.

2014







3 Augusti

2014





Efter en lång bloggpaus så tänkte jag slänga in ett inlägg lite slarvigt sådär.
De senaste veckorna så har jag egentligen inte gjort så mycket. Till större delen har jag egentligen bara sovit, festat och varit ute om nätterna. Sommarlov kallas det. 
Gjorde en smiley piercing men den åkte bort lika fort. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag passar i det.
För en vecka sen tog mitt sommarlov slut, nu består 2 veckor av jobb och sedan börjar skolan. Känns verkligen skittråkigt, & jobbet passar inte in på mig heller. Pengarna får motivera mig helt enkelt!