Sundays like these.

2014







När saker inte blir rätt.

2014








Igår var en blandad dag. Vaknade upp hos han som betyder lite mer än alla andra. Gick hem runt elva och duschade på en gång. Började sedan fixa mig lite för att sedan vid sju gå till Tilde där förfesten hölls med My och hennes vänner. Runt 8 så fick vi skjuts av bastman till Överum där en större fest hölls. Det var väl trevligt men mot slutet blev allt så jäkla fel. Inte för att alkoholen påverkar mig negatvivt, utan min ilska. 
Tar en hemmadag med My efter önskemål och bara tar det lugnt idag. Hade


Atm

2014







Jag tycker sådär helt klart att ni ska kika in på min tumblr izy

2014



 
yassenvh.tumblr.com


Kände för att langa en bild på en av mina fancy outfits

2014







Nya

2014





Jätte orättvisa på bild men dem är khaki gröna, alltså millitär gröna.
Jag har ett par likadan svarta och denna modellen är min absoluta favorit.
100:- på Gina Tricot (halva priset)


Monday

2014





Ett tag sedan nu. Det har inte hänt så mycket egentligen. Har spenderat hela min helg hos Micke medan hans familj varit bortrest. Kommer inte på någonting att skriva om alls. Eftersom att jag inte går i skolan längre så händer ingenting. 


Daily makeup.

2014








Jag dör.

2014



 
 
Hittade den här på Emmas blogg, kunde inte hålla tårarna inne. Så jävla fucking otroligt fint! 


En såndär lagom bra dag.

2014





Hej på er! Dagen började extremt dåligt med regn påväg till skolan. När jag kom dit hittade jag inte min "klass" någonstans. Vilket resulterade i att det inte blev någon skola för mig idag vilket suger ganska så jävla hårt. Väntade kvar på Emma, vi tog en sväng på stan där det var marknad. Hittade dock inget tyvärr.
Har sedan jag kommit hem kört ett lugnt pass på gymmet där det seriöst bara var jag och 2 andra, så jäkla nice hörreni! Tagit en lång, skön varm dusch & tittat serier.


Mikky

2014



 
 
Så jävla fast och så jävla kär.
 

Hej på er. Sov hos Micke inatt, han stack iväg till skolan en aning tidigare än mig och jag begav mig senare iväg till hantverksprogrammet. Där så fick jag starta lätt genom att testa olika tekniker med plattång som lockar och vanligt platt hår på en docka med hår. Det är så mycket mer att tänka på när man får mer insikt. Att platta håret har hittils varit en lögn. 
Tycker verkligen att det var så jävla kul och hoppas att jag lär mig något under dom två kommande veckorna. 
Jag ska sova hemma inatt, jag känner att jag måste spendera lite tid med familjen trots att det kommer bli himla tomt att somna inatt. När han inte är där vid min sida. 


Work.

2014





Vaknade hos Micke as usual. Sov kvar hos han en stund innan jag gick hem runt 12. Gick direkt till gymmet och körde ett pass. Har sedan dess bara duschat och tagit det lugnt. Inorgon börjar prövotiden på hantverk, eller aa idag egentligen men orkade inte släpa mig till skolan tyvärr. Imorgon har jag bara en lång lektion så det ska jag nog klara av! 


Black & white party

2014






Sov väldigt länge igår precis som idag. 
Fick skjuts till Moa igår där det var birthday party för henne ❤️❤️ Var inte där så länge eftersom att jag var så himla sliten. Vet inte varför men så har det varit nu på sistonde. Har inte orkat göra någonting.


Yesterday.

2014




Mitt älskade corner.

Min gårdag började hos Micke där jag vaknade upp men begav mig hem tidigt eftersom att ett möte väntade med skolan. Gick sedan ner på stan där jag köpte lite smått och gott. Senare åt jag på corner med mina kära syskon. Ett par timmar senare gick jag till Micke där han och Anton befann sig. Var där en stund innan jag drog mig till schollin där lite festligheter hölls. Gick hem hyfsat tidigt eftersom att jag var, och fortfarande är, så jäkla trött.


Fav

2014




Yesterdays outfit.

Sov återigen hos Micke inatt, det börjar bli en vana nu. Han drog iväg till skolan imorse och jag låg kvar och sov ett par timmar till innan jag gick hem och bänkade mig i sängen framför SOA. Här stannar jag ett bra tag eftersom att huvudet inte står på min sida idag.


Lite nytt

2014






Bomberjacka 299:- H&M
Örhängen 20:- Ur&Penn


Body Talk

2014



  
Träningen går verkligen åt rätt håll trots att jag inte riktigt har gett allt jag kan på gymmet nu de senaste dagarna. En och annan onyttig goding har även slunkit ner. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att hålla uppe motivationen. Huvudsaken är i alla fall att jag är där, sköter min kost och ser förändringar. 
 


Vill ha choklad så jävla jättegärna.

2014





Såhär jävla opepp på allt känner jag mig idag. Ska försöka ta mig till gymmet snart och få alla endorfiner att visa sig så att lite falsk lycka i alla fall kam få den här dagen bättre. Och ja, jag har PMS.


Sons of Anarchy

2014





Amen tja.

Sov hos Micke inatt. Har chillat hos han i princip hela dagen. Kom hem, duschade och ligger nu i sången med datan och tittar på mitt kära SOA. Är så jävla kär i den serien, äntligen har jag hittat något som jag kan relatera till. Mitt gangsterliv liksom. I didn't choose the though life, it chose me. Nae men Yasmine ge dig.



4 Oktober

2014





De senaste dagarna har jag spenderat mestadels hos Micke, på gymmet och med Emma. Har inte så mycket att säga just nu. Vi hörs igen när något nytt händer i vardagen!


I'm getting there.

2014



 
Min kropp börjar påminna om den jag haft en gång innan igen. Så jäkla gött hörreni! Mer kondition och forstätta lyfta så är jag snart där igen.