1 månad senare

2014



Okej, så min plan är att i slutet av varje månad skriva lite om min träning och framgångar. Så vi börjar här och nu, ca 1 månad senare.
 
När min träningsresa började var jag svag. Alla mina musker hade brytits ner av min sjukdom och jag klarade knappt av att bära en matkasse. Man bara hallåååååå?! 
På gymmet började jag med en instruktör som gav mig ett träninschema som från början var ganska jobbigt. De vikter jag kunde ta såg ut ungefär såhär: 
Ben: 15 kg 
Rygg: 10 kg
Mage: 15-20 kg 
 

Mina resultat syns inte riktigt ännu men jag känner mig starkare, piggare och framförallt gladare! 
Jag kan idag ta: 
Ben: Upp till 40 kg
Rygg: 25 kg
Mage: 40 kg
 
Jag är stolt, riktigt stolt över dessa resultat. Inom ett par månader kommer resultaten vara synliga, jag kommer att vara starkare och le kommer jag göra, så in i tusan! 
Jag har även börjat göra nya övningar, provat på nya maskiner som blivit favoriter. Börjat göra crunches med lätta vikter, ryggövningar även här med lätta vikter. Jag har så mycket kvar att lära och jag ser fram emot allt! 
Jag är väldigt envis av mig och just i sånna här tillfällen är det fanimej det bästa jag har. Som jag sagt innan, det här är INGET nyårslöfte, det är en dröm som går i uppfyllelse. 
 
På tal om träning, vill ni att jag ska börja göra mer inlägg som
handlar om övningar, mat och allt som hör till? 
 


Fuck it

2014



Ibland blir jag bara så himla trött på allt. Trött på hur folk beter sig, trött på att förvänta mig alldeles för mycket.
Orkar inte blogga just nu, träningen flyter på, skolan rullar framåt men mer än så händer inte och det räcker verkligen. Jag är en stark person, det är jag verkligen men vissa dagar brister det. Jag orkar inte alla dagar, jag vill men det går är inte. 
Mitt liv är psykiskt utmattande, jag vill inte mer men ändå fortsätter det. Jag är glad men långt därinne så brister det någonstans.


Music

2014



 Jag visar er egentligen aldrig vad jag lyssnar på, jag har en väldigt blandad stil som varierar mellan lugna melodier till helt galna ''hoppa-upp-och-ner'' låtar. Här har ni i alla fall några smakprov: 


Lär känna mig:

2014



- Jag älskar folk med humor, när jag hittar en person med samma humor som mig är lyckan lika stor som en nutellaburk

-Jag har självlockigt hår

- Jag skulle inte kunna vara ihop med någon som är kortare än mig

-Att sätta på sig en bh efter kvällsduschning är så jävla förbjudet

-När jag är 18 ska jag "göra lumpen"




Fucking fessszt

2014





Hej på er! Återigen är jag som vanligt urusel på att uppdatera här, men i brist på annat hamnar ett inlägg på bloggen idag.
Igår var det fredag, skola som vanligt och framåt kvällen började festligheterna! Först tjejmiddag med mina babes, sedan började vi föra och hade himla kul.
Runt åtta så började folket komma och inom loppet av en timme var det smockfullt med folk. Hade så jävla kul, dansade, skrattade, söp och njöt av livet. Det är såhär det ska vara, nu taggar vi inför nästa fest //y


Nytt

2014





Hej på er! Kort skoldag idag, så himla skönt! Efter skolan lämnade jag tillbaka mina byxor och efter det gick jag hem, gymade och åt. 
Efter det så gick jag till Bella, vi fick skjuts upp till dollarstore och rusta där jag fick med mig lite saker. Kan visa allt nytt i helgen! På bilden ovan visas i alla fall byxorna samt jackan jag köpt.
Nu på kvällskvisten har jag och mina kompanjoner handlat inför fredagen. //y


Förlåt mina puddingar

2014




 
Hej på er och förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Har inte orkat, men har inte aning om varför? Har bara tränat och gått i skolan de senaste dagarna men det blir som det blir. 
Var på en shoppingtur igår, fick med mig ett par byxor som jag dock ska försöka lämna tillbaka imorgon, 2 tröjor, underkläder, en jacka och en vs. 
Gick en tur på rasten idag och fick med mig ett annat par byxor. 
Kan visa allt någon annan gång.
Annars flyter allt på, bara verkligen längtat tills på fredag då vi ska röja här hemma. 16 fyller man bara en gång! //y


Earlier this morning

2014





Så himla slut. Mötte upp Moa imorse och drog till gymet där vi körde några övningar och sedan maskinerna. Körde trots allt inte alltför hårt men är ändå helt slut i benen. Avslutade med kondition som vanligt. 
Har precis fått i mig mat och ska snart ta en dusch //y


16:02

2014





Hej på er! Fredag idag igen, allt går så fort. Var i skolan till lunch ungefär, men hade så ont i huvudet att jag gick hem. Väl hemma tog jag några värktabletter, efter ett tag kändes det bättre och jag knallade upp till gymmet. Körde inte så hårt idag då jag planerat ännu ett pass imorgon. Gick hem, knäppte lite kort och pang poff så är huvudvärken tillbaka. Har så himla ont, vi hörs mer när jag orkar skriva igen. //y

Vår födelsedag igår var förresten superbra. Åt gott, lagade tillsammmans maten som blev jättegod. Gick och la mig helnöjd över dagen. 


Lär känna mig:

2014



- Jag svär tyvärr väldigt ofta.

- Det jag saknar mest från barndomen är definitivt att leka med Barbie 

- Min största drog är päronsaft

- Jag älskar actionfilmer, inga sånna här kärlekstrams filmer liksom. Finns tillräckligt med sånt i vardagen 

- Jag har fruktansvärt dålig balans, kan knappt stå på ett ben.





Onsdag

2014




Hej på er! Kort skoldag idag, efter skolan drog jag och Bella till gymmet! 
Ska snart äta och lyckas ta mig igenom resten av dagen med sprängande huvudvärk. Imorgon fyller jag och mina syskon 16 år, känns väl inte alls speciellt men vi får se vad dagen har att ge. //y


14 januari

2014





Godmorgon på er! Är hur risig som helst idag har en riktig såndär "fuldag". 
Idag har vi brandövning nu på morgonen men jag VÄGRAR gå dit i kylan, så därför tog vi en rejäl sovmorgon.
Är hur trött som helst och en skoldag fram till fyra är det värsta som skulle kunna hända nu liksom. //y


TR

2014



 
Hej på er! 
Har nästan precis nyss klivit ur duschen. Körde ett mördarpass verkligen. Kommer vara helt död imorgon. Samtidigt som det skulle vara en smula trevligare att ha någon med sig, får man mer fokus ensam. Hur eller hur, träningsverk kommer bara vara förnamnet imorgon.
Skolan var helt okej, Långtråkig som vanligt, men med fina vänner vid sidan går allt. Har ingenting intressant att komma med så därför hörs vi imorgon eller senare under kvällen //y


Nagelfix

2014





Bella kom hit förut en stund, vi chillade på livet as usual och senare bagav hon sig hem.
När hon gick fixade jag naglarna och bänkade mig framför datan där filmer idag har spelats. Ska snart duscha och fixa i ordning lite saker innan det hunnit bli natt och John blund ska besöka mig. Vi har verkligen inte stått på samma sida den senaste tiden och det börjar bli riktigt jobbigt. //y


God morgon

2014





Vaknade hur tidigt som helst imorse, snö har även funnit sin försenade plats utanför fönstret. Inte kul alls faktiskt.
Har en älskad men samtidigt hatad träningsverk i ryggen, kan knappt stå upp. 
Ligger just nu och tittar på Harry Potter, så himla bra. Har väl egentligen ingenting att skriva, kände bara för att uppdatera i brist på annat //y


16:.04

2014



Oldie.
Hellu allihopa! 
Var iväg så tidigt som vid klockan tio imorse till gymmet. Mötte upp Bella påvägen och på gymmet gav även Jenny oss sällskap.
Idag var nog första gången jag blev riktigt ansträngd då jag körde massor av olika maskiner alltså hela kroppen, sprang även på bandet vilket är en nyfunnen favorit. 
Efter gymmet gick jag hem, duschade och fixade mig lite snabbt innan jag följde med My och Emma på stan där dom piercade sig. Blev hur fint som helst! 
Imorgon är vilodag förutom en pw framåt kvällen. //y
 


Fredag

2014





Hej på er! Bloggninger har legat nere ett tag då jag haft annat att tänka på men nu är jag här igen i skrivande stund.
Fredag idag då, I'm in love typ haha.
Hade lagdag, helt okej men ganska tråkigt i längden. Efter skolan drog jag och Bella till gymmet där vi körde hela kroppen blandat med kondition, kommer ha sån himla träningsverk imorgon men det gillas! Ska dit imorgon igen och återigen ska vi kötta. Efter det ska jag med My ner på stan och sen hjälpa till att städa härhemma. Annat är inte planerat men det dyker säkert upp något roligare //y


Skitdag

2014



Åhhh alltså dra mig baklänges jag orkar inte.
Den här dagen suger verkligen rakt igenom. Skulle boka tid till tatueringstid men helt plötsligt måste man vara arton, Okej, visst fine. Är typ det jag sa bortsett från tusentals svordomar.
Skulle på sh'bam pass ikväll men Moa är sjuk och har ingen lust till att gå själv när jag är hyfsat ny och samtidigt har världens träningsverk i benen. Är ju skitglad då jag vet att det tagit, men kör ett pass imorgon istället.
Idag går tiden långsamt och jag har bara lust att gå och lägga mig.
Fan alltså vet ni. Verkligen fan fan fan.
 
 
 


Legday

2014




Köttade ben idag på gymmet, körde bl.a. benpress, lite mjuka utfall med vikter och crosstrainer. Får jag ingen träningsverk imorgon blir jag ledsen.
Varit hos dietisten vilket gick bra, fick lärorik fakta som jag kommer ha med mig och har en stark känsla av att detta kommer gå hur bra som helst.
Vet inte hur jag ska spendera resten av dagen riktigt... Har lovat My att följa med henne ut på en promenad senare men mer än så är inte planerat! //y


Pw

2014





Hej på er! Har ungefär precis typ nyss varit ute på en timmas pw med mina bästa Moa och Bella.
Pratade om allt mellan himmel och jord, himla skönt att ha sådana vänner!
Har precis ätit mat och sitter just nu och kollar på film. 
Imorgon ska jag upp tidigt för att dra till gymmet och även möta upp Moa där senare.
Har tänkt köra igenom schemat och efter det , köra lite fria vikter eller träna kondition. Får se! Sen ska jag även hinna hem, duscha och äta innan jag måste stressa iväg till dietisten. //y


Smothie

2014



 
Smothie 1 person:
1 Banan
Lite blåbär
Lite mjölk
Vaniljkvarg
En sked jordnötssmör
Vaniljpulver
Sötningsmedel
Lite kanel
Blanda med en mixerstav och toppa med kokos! 
 
Voila, så himla gott och nyttigt! 


Next Week

2014



 
Såhär ser kommande veckan ut, eller tja, det som redan är planerat. Andra saker som vänner osv kommer ju absolut få plats där så detta är väl endast ett ''tanke'' schema.
Kommer börja träna färre gånger och sedan öka. Får egentligen bara träna två gånger varje vecka, men som jag känner nu blir det tre. Av egen vilja! 
Kanske träffar Bella lite senare, annars ska maten hamna i magen och lådorna vi hämtat från andra lägenheten hamna till rätta! //y
 


Tattoo

2014



Jag har länge gått och funderat på tatueringar. För mig handlar det inte om hur fina dom är, för det är dom, riktigt jävla snygga. Det handlar mer om att de ska stå för något. 
I många av mina tidigare inlägg har jag skrivit om att vi inte uppskattar livet utan bara det som tillkommer. Jag är en av dessa personer. Jag glömmer bort hur fint själva livet egentligen är. Därför vill jag ha något som symboliserar och påminner mig om detta. Något som även påminner mig om kampen jag gjort mot min sjukdom och något som påminner mig om de jag älskar mest. 
Efter den 20 Januari kommer jag att ligga på ett tatueringsbord och få skrivet ''Life is beautiful'' i nacken. 
 
Något liknande typsnitt är det jag vill ha. Åh vad jag längtar! 



Lunch

2014



Äggröra // Kvarg toppat med kokos // Banan
 
Dagens lunch bestod av ovanstående saker och en proteinshake. Perfekt efter gymmet! 
Gick nästan för bra idag, började med ca 5 minuters crosstrainer, gick sedan igenom mitt tträningsschema som jag insåg var för lätt. Ökade en del av vikterna och gjorde om vissa övningar och då kändes det bättre. Avslutade med 10 minuters kondition. //y


Nuts

2014



 
Nötter är inte det optimala valet om man ska vara överdrivet hälsosam men det är nyttigare än godis och godare än gurka. 
 
Detta ni ser ovan är mitt fredagsgodis då jag varje fredag får unna mig något gott.
Har varit och vägt mig idag, gick superbra. Idag ska jag träffa Bella vad jag vet och kanske en annan person ikväll. 
Vad vi hittar på vet jag inte än, ha det bra! //y


Work it bitch

2014





Kom precis hem från träningen! Gick så jävla bra och är så himla pepp på de timmar jag kommer spendera i gymmet framöver!
Instruktören var hur gullig och snäll som helst, vi gjorde ett träningsschema och hon visade samt lät mig prova de olika maskinerna! Fan vad allt känns bra just nu! Ska snart följa med mamma till Coop tror jag, mer än så vet jag inte just nu! 


Idag vid halv 3 så kör vi

2014







Moi

2014



Vem är nummer 9 i din kontaktlista? Fille
Vilka namn finns i din smsinkorg? Jeana, My, Jesper, Moa, Rosis, Philippa, Emma,Bella, Danne,Tess , Mamma, Maja, Anton, Johan, Nadia och Carro
Vem kysste du senast? Daniel 
Vem kramade du senast? Bella
När såg du din bästavän senast? Igår såg jag minbästavänner
Bästa killkompisar? Har inte riktigt nån bästa killkompis men det finns en hel del goa grabbs som jag stolt kan kalla mina vänner
Bär du på en stor hemlighet just nu? Naej
När vaknade du imorse? 10 tror jag om inte mitt senila jag kikat fram
Gillar du hästar? Nej, är motherfucking livrädd för those horses
Vem hade du velat träffa just nu? Alla dom från lysing :( 
Är du kär? Nej
När drack du alkohol senast? igår
Vad heter du i mellannamn? Nadine rullgardin
Vilken klass går du i? 9P corner
Är du oskuld? Yesboxabsolut jungfrumaria
Din favoritartist? HARDWELL
Vart bor du? i äckelhålan västervik 
Vart vill du bo? new york eller la
Vem skrev åt dig på msn senast? hahahahahahahahhahahahahh, vill skriva med My men hon vill inte :( 
Vem skrev du senast sms med? Sistermin
Vem ringde dig senast? -Vet inte, raderat listan 
Vad vill du jobba/jobbar som? advokat 
Var är dina syskon just nu? fläsktrollet sitter i tv:rummet och fucktard är i gamleby
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? kommer inte ihåg, senil
Har du piercingar? Isåfall, vars? 2 i varje öra, naveln och tungan
Är du vig? får en övernaturlig vighet när jag sträcker mig till kylskåpet
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? oki till Jeana
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? idk ärligt, skulle vara mysigt att ha nån men singellivet är helt okej faktiskt!  
Har du varit tillsammans med två samtidigt? dagis kanske, vetifan. Var så ful då så svårt att tro eller komma ihåg det.
Vill du gifta dig i framtiden? absolutely
Vilken vän vet mest om dig? emma och bella
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? njaaa antagligen
Vem skrev åt dig på Facebook senast? philly
Vill du bli modell? nej
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? kläderna och håret
Favoritdryck? cooola bro
Vad ska du göra till sommaren? leva livet 
Klänning eller kjol? nej, väldigt mycket nej. Har aldrig på mig det
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? Instagram heter det
Snyggaste kändisen? Channing Tatum, Zac Efron, Ryan Gosling
Vart vill du resa innan du dör? Högst upp på listan är New York och Thailand


Gårdagens klädval i dåliga bilder

2014







1 januari 2014

2014




Nytt år , men inga nyårslöften det här året utan mål. Jag har mål som jag ska och kommer att uppfylla utan "löften" i meningen.

Gårkvällen spenderades med mina helt underbara vänner. Middag och efterrätt hos oss. En promenad och massor av prat senare så var vi på stan och väntade på raketerna. Träffade massor av folk och alla var lika trevliga.
Skålade in det nya året med dem jag ser fram emot att spendera det med.
Idag är sängen min bästa vän, ska fixa lite saker inför morgondagens träning men mer än så är inte planerat //y