Det här med uppdatering...

2015



...har aldrig varit min starkaste sida. Vill bara tala om för er att jag lever. Är på ett ställe i mitt liv då beslut måste fattas. Mår så himla dåligt och det känns så himla inte alls okej att klaga här men ibland måste jag bara få säga rakt ut: "att fan vad livet suger ibland". Fyller år på fredag. Uppdaterar så snart jag kan, vill och orkar. Hade så länge fina ni!

Nails.

2015







Fancy.

2015







Our happy tree.

2015




 

Atm.

2015







Throwing up rainbows.

2015







2014

2015




Såhär såg enbart en pytteliten del av min kväll ut. Förade här hemma en stund med finaste tjejerna, efter det begav mig jag, Thilda, Mickis och Moa oss till en lokalfest. Där var det trevligt folk och runt 11 tog vi taxi ner till stan. Där träffade jag massor med folk och det  hade verkligen varit en perfekt kväll ifall jag inte frös så galet mycket. Några minuter efter tolvslaget fick jag mig min nyårskyss av han som betyder lite mer än alla andra. Bättre sent en aldrig.
 
För övrigt så har mitt år varit så himla annorlunda. Det förändrade hela mitt liv, det förändrade mig. Så mycket nytt folk,  så mycket kärlek. Så mycket hat och ilska men även glädje och lycka. Jag vill inte säga att det har varit ett bra år men jag kommer heller inte säga att det var ett dåligt år. Jag är tacksam över allt som hänt men önskar ända att jag gjort så mycket annorlunda. Nu är 2014 bara ett minne blott, och 2015 ligger framför mig. 364 dagar har jag från och med nu på mig att göra detta år till det bästa.