Den här dagen kan suga min penis

2013



Jag orkar inte med den här dagen. Gårkvällen spenderades hemma hos Emma. Vi kollade på film och åt gott. Gick hem tidigt imorse och jag tog mig en dusch. Nu sitter jag och kollar på tv. Har inga planer för kvällen och tror inte riktigt att jag orkar göra nåt heller. Huvudet gör sjukt ont och jag tror inte riktigt att någon vill lyssna på mig när jag är på sånt här dåligt humör. Jag vill sticka långt bort från viken till ett godisland, helst så ska choklad finnas där. Channing tatum sitter förmodligen också där och väntar på mig i ett jetplan. Sen sticker vi till månen och skapar nytt liv. Många nya liv. If you know what i mean?



Mehehehe

2013



Det här med uppdatering och löften är verkligen inte min grej höhö #partypooper. Hela den här veckan har varit så otroligt seg, har sprungit på stan med Moa halva dagen idag och köpte med mig en foundation (kan faktiskt verkligen inte alls stava till det) och en mascara. Köpte ett nytt linne igår också. Mitt cashflow är nu slut kan jag meddela er. Kom precis ut ur en lång dusch och jag är så sjukt trött. Blir en riktigt tidig kväll vill jag lova. Annars flyter livet på. Skola, vänner, mat, sjukdomen, och allt som går att formulera till ord fungerar helt okej. Orkar inte skriva så mycket mer nu eller snarare så har jag inget att skriva om. Hade bra nu så hörs vi när jag orkar röra på fingrarna igen, xo honsomsugerpåattblogga



Söndag

2013



Fixade mig lite snabbt förut och drog till Bella där även Moa var! Dom hade bakat kladdiskaka! Men vi tyckte inte att det räckte så vi tröck, alltså bokstavligen tröck tills vi nästan spydde, i oss maten och sen kladdkakan. Vi hamnade i en sån jävla natkoma och landade i soffan framför en film. Gick hem därifrån runt halv fem för att äta men det blev inte riktigt så mehehehe. Ligger just nu i sängen, lyssnar på musik och smsar med lite folk! Ska snart hoppa in i en dusch tror jag och bara ta hand om mig själv!



Chevrolet Camaro yenko 69 ss hardtop

2013



Thats my dream car! Och till er som inte orkar anstränga er hjärna på en söndag = min drömbil! Kolla vilken jävla kombination vi är!
Gårdagen spenderades med finfint folk! Kom hem runt ett halv två! Tog en snabb dusch och somnade runt halv tre! Vaknad äckligt tidigt idag, hade planer men dom sket sig så det får väl bli en slappardag eller om jag träffar nån! Vi får seeeeee!



Halla guys

2013



Lördag idag. No shit sherlock. Gårdagen spenderades med tjejerna. Vi kollade runt på stan, fick med mig en goseskön tröja eller ja, en skjorta. Vi fikade på espresso house och gick sen till dollarstore! På kvällen färgade vi mitt och bellas hår! Blev helt okej! Just nu ligger jag i sängen och har oerhört tråkigt. Tror att jag har planer för kvällen än sålänge! Har inte fixat mig än och orkar inte göra det heller. På riktigt, nu tänkte jag på hur mycket jag måste orka göra. Godnatt, typ, eller nåt.



Bara för uppdateringens skull

2013



Tjena sötnosar! Sitter just nu nyduschad i soffan och kollar på tv, skräll. Men första veckan på skola orkar man bara inte gå utanför dörren på fritiden. Man är för trött. För lat. Helt enkelt för orklös helt enkelt. Skola från 8 till halv fyra idag sen gick jag direkt ner på stan men hittade inget återigen. Ger mig ner imorgon igen, tredje gången gillt. Hittar jag inget då så får det va.
Imorgon har vi bara lagdag ute på löga i x antal timmar, mer än så är inte planerat men nåt hittar man alltid på en fredagskväll! Hare bra!



1998

2013



Hej på er! Är så sjukt trött idag, har en sån där riktigt äcklig dag då man inte orkar göra ett skit. Orkar inte ens prata och då är det illa vill jag lova!
Skola, vägning, lager där jag fick med mig en keps ( in love ), gick en sväng på stan men hittade dock inget, åt och nu ligger jag i soffan och halvsover.



200813

2013



Halla dudes! Är helt slut efter den här dagen! Därför tillåter jag mig själv att ligga i matkoma framför tv:n i soffan och stolt visa upp den där fina dubbelhakan man får när man ligger ner ni vet? Vi har inte riktigt kört all in än men en skoldag från 8 till halv 4 var inte alls lockande imorse, det fick funka ändå! Har inga planer för kvällen, tror jag tar mig en lång fucking dusch och däckar i sängen rekordtidigt!



To infinity and beyond

2013



 


Beroende

2013



 


Long time no see

2013



Hej allihopa! Tiden har sakta men säkert försvunnit och nu sitter jag här. Om mindre än 24 timmar börjar skolan och jag är inte alls pepp på det, självklart känns det skönt att gå i nian och bara ha ett år kvar innan man verkligen kan bestämma hur man vill att ens framtid ska bli och helt enkelt göra sitt bästa.
Det här sommarlovet har varit ett av de bästa. Alla fina människor och några jag saknar enormt mycket är robin, Calle Linus och Gustav!
Gårdagen slutade i kaos. Sämsta kvällen hittills men jag klagar inte. Nära intill alla andra alla kvällar har varit helt underbara! Jag kommer förhoppningsvis börja blogga normalt igen så vi hörs!



hej my

2013



Pallar inte blogga just nu.. Jag mår skitdåligt, huvudet värker, humöret är bortblåst och det där leéndet på läpparna som ska finnas där, finns inte där. Vi hörs mer någon gång i livet. 


Word

2013



 


Depp

2013



Är på sjukt ledsamt humör idag... Tanken börjar verkligen slå mig nu av att man inte kommer få träffa alla fina människor på ett år! Mår inte så bra heller, känner mig seg och är hur trött som helst.. Planen var att dra ut till lysingsbadet idag men jag är inte så pepp på det just nu. Tror det blir en hemmakväll med massor krubb asso, dådet ända som funkar när man är ledsen!
 


-

2013



Gårdagen var hyfsat bra! Lite skev mot slutet men annars helt okej! Vi sa hejdå till Danne och Simen, träffade Lucas en stund och kollade på showen! Skolan börjar snart och min inställning till det är Inte den bästa! Detta sommarlovet har ändå vart det bästa på länge! Jag har så många gånger fått höra positiva saker och jag blir så glad varenda gång. Träffat många nya människor, varenda en av dom var helt underbara, nu räknar jag dagar tills jag får träffa alla igen! 
Kvällen kommer i alla fall spenderas hos Bella med jacuzzi bad, tjejsnack i mängder och bara mysa! Det är behövligt kan jag säga!


Segt

2013



 
Hej på er! Sitter uppe hos Jeana nu så jag har internet en snabbis! Gårdagen spenderades med mina fina hjärtan på lysingsbadet, vi kollade på showen en stund och sen gick vi ner till grillen och mötte lite folk! Vi drog ut till korpa där My och jag badade, eller ja, snarare stå still i vattnet och skrika livrädd på grund av algerna hahahaha! Sen snackade vi lite och klockan gick, Bella, My och jag rörde oss sen hemåt! När My och jag kom hem fixade vi mat oså och sen somnade jag runt tre någon gång. Blev väckt tidigt av mamma och Ann och är cp-trött... 


11:42

2013



Min blogg har verkligen inte uppdaterats på jag vet inte hur läääänge... Men jag har inte så mycket att skriva om. Dagarna flyter på, de flesta spenderas på lysing haha.. Skolan börjar snart, inte alls så pepp på't men jag måste ändå försöka se positivt på det! Sista året, go har eller go home! Det är verkligen det som gäller nu... 


Fina ni!

2013



Jag måste börja detta inlägget med att klaga på hur trött jag är.. Meeeeen jag ska inte låta det gå ut över mitt humör! Gårdagen spenderades på lysing haha, med Emma och My och sen Danne! Vi hade det trevligt och satt på bryggan, fotbollsplanen och grillen! Det blixtrade men regnet höll sig till större delen undan.. Gick hem runt halv ett, åt och somnade! Idag så ska vi först grilla med området och sen dra ut till lysingsbadet! Har ingen aning om vad vi ska göra där men nån trevlig person hittar vi nog haha! 


Skinny love- Min fina underbara duktiga syster

2013



 


20:39

2013



Hej på er! Vaknade efter en usel natt, åt frukost och gick hem sen och duschade oså! Hade ingen större lust till nåt så jag gick och la mig en stund och var hyfsat pigg runt halv tre efter lite kaffe och mat, gammelkärring haha! Fixade mig och blev sen upphämtad av Emma! Jag, Emma , philippa och My sitter just nu och glor på showen ute på....... Barapampampampaaaaa, lysingsbadet! Var tvungen att få det att låta så töntigt som det faktiskt är, blir hämtade sen av Lotta och så sovet vi tre där inatt! Myyys! Vi hörs mer snart, följ mig på insta för uppdatering: yassevh!
 


1 augusti

2013



Hej på er! Jag känner att uppdateringen bara blir sämre och sämre... Men känner inte för att lägga så pass stor energi på bloggen just nu när det är så få dagar kvar på sommarlovet men så mycket kvar att göra! Har dock mycket som jag redan kan bocka av på ''sommarlistan''  haha! 
Gårdagen var helt awesome med mina bruds! Vi fakka ut och bokstavligen talat LEVDE på överskottsenergi! Har sovit uruselt inatt igen men ska ändå dra till lysart idag igen... Fattar inte hur jag orkar. Annars så sover jag hos bigsis inatt! Mer har jag inte att säga just nu, puss på er!