New in!

2013



Detta är det jag fick med mig från stan idag! Shortsen ska jag ha till skolavslutningen, är verkligen inte någon klänningstjej så det fick bli dom här! Ska ner på stan imorgon eller på måndag igen och leta efter någon tröja att ha!
 
Annars så har inte så mycket hänt idag, världens finaste väder så att man nästan tuppar av haha! Ska snart gå ner mot tre-t för att sola tror jag!


Varmt

2013



Har sprungit på stan i värmen tills mina fötter var alldeles illröda och hade svullnat upp haha... Min beslutsångest är INGET att leka ned alltså. Fick med mig 2 saker hem som jag kan visa imorgon eller senare! Direkt när vi kom hem böt jag om till schorts och gick ut och skrämde halva världen med mina vita ben, elleeeer så gick jag helt enkelt ut med svmpbob aka Svante!



Hey'all

2013



Godmorgon!
Idag så är jag inte i skolan, hade ingen lust imorse och fastnade i sängen mehe.. Ska snart ner på stan med mamma och kolla lite kläder och sen hem igen! Tänkte glida runt som på bilderna men insåg att det skulle bli för kallt så jag ska byta om snart! 
Igår när jag precis hade duschat så var tydligen Linus och Johan här så jag fick slänga på mig kläderna och så gick jag ut en stund med dom och mina fishmoe's My och Philippa! Men var inte ute så länge då det var skitkallt så jag gick in, virade in mig i en filt och satt på balkongen ett bra tag! 
 
Och tro inte att mina ben är så bruna för det är dom veeerkligen inte.. 
 
 
 


-

2013





30 Maj

2013



Jag har så jävla tråkigt så jag dör... Har pluggat fysik men det får inte tiden att gå fortare utan snarare långsammare..
Tankarna bara snurrar runt och jag vill bara försvinna just nu men bara för att jag vill betyder det inte att jag ska! Funderar på att knäppa lite kort eller något!



Fck yeah

2013



Internet funkade inte igår och jag fick abstinsen av det.. Herregud, ska man verkligen vara så beroende haha? Allt jag tänkte på var bloggen, jag hade ju liksom lovat er att uppdatera bloggen flera gånger igår! Men nu är jag här igen och nu ska uppdateringen bli super bra! 
 

Idag är jag iaf ledig så jag har legt ute hela morgonen och solat men med mitt pigment som jag har sagt innan, fick jag zero färg! Sadface. Skulle egentligen gått ner på stan idag med mammi och kollat efter skolavslutningskläder men hon hade massa möten o skit så vi ska ta det imorgon istället och då följer även big-sis med! Åååh vad jag har saknat henne! 


29 Maj

2013



Uppdaterade aldrig igår men det kan ha varit en av de smämsta dagarna någonsin.. Så många dåliga nyheter! Idag ska jag först till skolan och skriva omdömen och sen vidare till BUP för att träffa min behandlare innan hon ''tar ledigt'' tills i Augusti.. Jättejobbigt kommer det bli! Jag tycker om henne så himla mycket, vad kommer hända nu liksom? EFter det måste jag plugga lite fysik!  Jag lovar att uppdatera er senare!
 


Mobilinlägg

2013



Ligger och kollar på gg och har precis ätit! Har fått en spricka i min ajfåån på baksidan! Alltid jag med min otur.. Ska sova tidigt idag för att orka upp imorgon! Börjar bli så sjukt skoltrött och stressen finns där hela tiden vilket även påverkar min sjukdom och tyvärr inte på ett positivt sätt.. Men det är i alla fall inte långt kvar till sommarlov nu, 18 dagar tror jag? Längtar så otroligt mycket!



Sorry knorry

2013



Förlåt mina små pumpor! Jag vet att jag inte har bloggat men jag har varit upptagen hela dagen! Först skola så och sen tog Philippa och jag en sväng ner på stan och kollade på avslutningskläder men hittade dock inget! Ska ner imorgon igen tror jag och kolla i lugn och ro! När jag kom hem så har jag skrivit klart en uppsats som jag ska lämna in! En till sak att bocka av!
 


Grattis på mors dag älskade mamma

2013



Har knappt inte pluggat någonting, har skickat in en bokredovisning men ska snart sätta mig med My och göra lite so då vi har redovisning på fredag och vi har knappt börjat! Typiskt mig att ta allt i sista sekund! Efter det ska jag ta en lååååånh dusch och göra peeling!



godmorgon?

2013



Vaknade runt elva, somnade ganska tidigt igår på grund av huvudvärken som inte ville ge sig.. 
Idag känns det bättre så idag blir det en standard söndag: städa, plugga och pyssla om mig själv! 
Ha en bra dag så hörs vi senare! 


No words needed.

2013



When the beat drops.. I'm fucking in love!  


Hemma nu

2013



Har så sjukt ont i huvudet... Orkar inte ens röra på mig.. Skulle egentligen velat gå ut och sola men ingen är ju snäll och vill följa med. Ikväll så tror jag att jag ska ner till mejeriet med.. Jag vet inte ens vilka som ska med! Men som jag känner nu med huvudvärken och den vidriga tröttheten så vet jag inte ifall det blir nåt! Ska duscha straxt så får vi se om det blir lite bättre! 
 


May. 25, 2013

2013



Ligger just nu i Emmas säng och väntar på att dem rökt upp sina giftpinnar!
Vi har precis varit nere och ätit nattkäk och ska snart dra på någon film!
Kvällen har vi spenderat med Mikael och jonthe! Vi var mest hos han och chillade lite oså!



This day sucks.

2013



Ååååhhhh vad jag blir galen på den här dagen.. Inget bra väder, jag känner mig allmänt ful och äcklig, skallebank, tårar och stress! Kan den här skitdagen vara över nu? 
Gick hem från skolan tidigare och la mig faktisk och sov men inte hälpte det inte.. Knäppte lite kort men inte fan ska någon bli bra heller! 
Visar i alla fall den djupa ringningen på linnet där bak som jag totally ÄÄÄlskar med stort Ä! 
Ska snart äta tacos usch, och sen så ska vi tre åka till Emsi och sova där inatt.. Mer än så har jag inte att säga nu, ska försöka uppdatera er ikväll, annars så hörs vi imorgon när jag kommer hem! 
 
Och nej, jag har inga superstora meloner att trycka upp till hakan, deal with it!
 
 
 
 
 


Dagens

2013



Ska snart till skolan och som vanligt så kommer vi försent...
Har typ världens sämsta utseende dag om det ens finns något som heter det?
Och håret ska vi inte ens prata om.. Känner mig inte hundra procent bra idag så får se hur länge jag klarar skolan!
Här har ni en dagens men ni får förhoppningsvis bättre bilder senare!



Just eatin'

2013





Nytt

2013



Skolan gick väldigt fort och sen gick jag ner på stan och fick med mig ett par shorts och ett linne... Dock så blev bilderna skitdliga så jag kan visa någon gång hur allt sitter o.s.v! 
Demonstrationen då. Den hann jag inte till men det jag vet just nu är att det gick hyfsat bra! Trots att jag inte tror att Steve kommer få jobba kvar så kan vi mer eller mindre säga att vi har gjort våran röst hörd!
Linne 99:- H&M
Shorts 99:- H&M
 


Late

2013



AAAAAAHHHHHH! Har försovit mig idag så jag fick slänga på mig spacklet osv.. Håret ska vi ju inte ens prata om! Typical tjejsaker you know?! Idag så går jag halva skoldagen men alla på hela skolan i princip, ska protestera vid kommunhuset mot att Steve inte ska få jobba kvar på Ellen Key, alltså mot nedskärningar! 
Jag är väl där en stund och sen går jag ner på stan en sväng! 


12:46

2013



Just nu sitter jag här hemma och ska snart byta om för nu ville solen titta fram så ska gå och göra det! 
Franskaprovet gick faktiskt bättre än jag trodde i alla fall! Vi hörs senare för nu har jag lite bråttom! 
 


Godmorgon

2013



Det blev inte sååå stor skillnad på håret.. Nu skiftar det typ mellan rött/orange/blondt/brunt haha. Men ska slinga mig snart igen för bättre resultat. Håret måste i alla fall få vila ett tag nu känner jag! 
Idag är det skola som vanligt och franskaprov, efter det ska ''familjen'' ner på stan och jag ska hitta shorts! Det är snart sommar och jag har inga shorts?! 
För övrigt så mår jag väl sådär idag.. Känner att det inte riktigt hjälper att sitta hemma! 


2,5

2013



Sitter just nu och slingar håret med den där fina mössan på huvudet ni vet? Haha, det första jag skrattar åt idag!
Har suttit i ca två och en halv timme nu..
När det är klart ska vi bara slänga i färgen så får ni se resultat sen!



@home

2013



Har en såååå dålig dag idag... Stannar hemma från skolan men inser nu att det var ett dåligt beslut.. Jag ska snart äta lite och sen tror jag att mamma ska slinga mitt hår! Sen så måste jag plugga franska eftersom att provet är imorgon och försöka hitta bokredovisningspappret som jag slarvat bort. 


Baka, baka liten kaka

2013



Har bakat nu på kvällen och jag hoppas att sockerkakan uppskattas av dem andra.. Ska snart öva lite franska-glosor innan jag tar mig en dusch.. Skulle egentligen slingat håret nu på kvällen men så blev det inte så jag gör det imorgon.. Något jag kan se fram emot iaf.. Som flera av er vet är inte mitt liv på topp just nu, jag försöker att inte dra negativitet över bloggen men ni behöver förklaringar och jag behöver förstå.. Det jag vill komma fram till att den här kvällen är en ''sån'' kväll då allt bara är skit.. Har mått jättedåligt idag och medicinerna jag har hjälper inte. Jag kan inte sova längre, koncentrera mig eller vara glad.
Nej, ha en bra kväll! 


Har så galet tråkigt...

2013



Var sociala med mig, go bananas och skriv på kik: yassevh! Glöm inte att följa mig på instagram där jag heter samma sak! :)



Kär

2013



Åherregudjagdör! Jag är kär, i denna vackra sak nedanför! Jag vill ha den so badly! 

Kom nästan precis hem efter att ha varit i skolan en kort stund men kände att jag inte orkade vara kvar.. Så jag gick ner på stan då jag skulle hänga undan en tröja meeeeen så hittade jag klänningen! 
Har precis ätit och tänkte ta en liten powernap.. Är sjukt trött! 


Bad day.

2013



Jag bloggade aldrig mer igår men jag var inte riktigt på humör! Idag är det vanlig skola och efter det ska jag ner på stan! 
Känner att det här kommer bli en skitdag rakt igenom.. Vädret är usch blä, jag har klädproblem och ångest. Kan jag få sova istället? 


Godmorgon!

2013



Har varit vaken ett bra tag nu, vaknade tidigt av Julia och David som satt och viskade i andra rummet och inte försökte väcka någon! Gullungar! 
Idag så blir det en plugg/städdag som verkligen behövs! Behöver plugga till franska-provet på onsdag och skulle behöva skriva klart min bokredovisning! Dessutom så har vi fysikprov på tisdag men det får jag skjuta upp lite då jag inte har varit med på någon fysik-lektion på jättelänge! Vi hörs senare, ha en bra dag! 


-

2013



Jag är så sjukt trött utan att överdriva. Jag vet vad det beror på och jag vet också att jag vill sova. Nu. Klockan 8 på kvällen.
Ska snart gå och duscha och sen äta något fast jag inte alls vill.
Nej nu styrs inte mitt huvud rätt så drför ska jag sluta skriva innan helt fel saker skrivs ut! 
 
Ingen bild


Gaaaah

2013



Ååååh, hade skrivit ett inlägg imorse men tydligen så hade inte det publicerats!!!!
 
Var och solade imorse och sen gick jag hem och fixade mig oså, sen gick familjen ner till stadsparken för att spela golf och det slutade i halvkatastrof med massor av bråk och regn! Jag gick hem tidigare och har sen dess lyssnat på musik! Fick med mig cocosnötolja hem i alla fall men satan vad det är dyrt! 
 


TGIF

2013



En efterlängtad fredag har nu kommit och jag ser fram emot att sova ett x antal timmar mer inatt! Har sprungit på stan halva dagen men hittade knappt något! Åt på subway till lunch med tjejorna och träffade en trevlig liten figur vid bussen hahah, jag dör! 
Fick inte med mig shorts hem då stan har noll utbud. Men kärade ner mig i en bikini-överdel dock som fick följa med mig och även ett par ballerina-skor eftersom att mina skor var totalsönder! Ska ner på måndag eller imorgon igen för att få med mig ett linne, bikiniunderdel och hawaiiolja!
Åt för en stund sen och har varit ute och lekt med barnen en stund! Ska snart ta mig en lååååång dusch och sen läsa lite skvaller och måla naglarna! It's time to become a bitch! 


Fredag 17 Maj

2013



Jag kan med handen på hjärtat, säga att jag aldrig varit såhär trött...Jag kan knappt hålla mina ögon öppna.
Ska snart dra mig till skolan där ett matteprov väntar!  Efter skolan ska jag ner på stan och högst upp på ''cravings-listan'' står shorts! Vi hörs mer senare!  


Sol

2013



Var hos BUP imorse och det gick väl bra.. Vikt som vanligt och då , i den stunden, ville jag bara springa rakt ut! 
Jag gick inte tillbaka till skolan.. Hihuheh, dåligt men sant.
Har legat på balkongen tills nu ungefär och försökt att få lite färg vilket var ett mindre lyckat försök..Och som vanligt så blev det en typical Yasmine till råda på allt.. Minst fem getingar som jag är 100% säker på, kom och ville äta upp mig.. Dem sa typ att dom ville äta upp mig.. Nästan.. Ungefär.. Kanske.. Eller inte.. Alls...
Nu ska jag snart äta något och sen se om getingarna lurar kvar. Annars så ta jag mig an lite plugg! 


5 sanningar:

2013



-Jag mår illa av att dricka saft
 
-Jag heter Nadine i mellan-namn och nej, jag vet inte varför jag fick så konstiga namn. Jag menar come on, Yasmine Nadine van Hal, vafan är det för namn? Mitt huhuhe
 
-Jag är den enda i familjen med gröna ögon som jag fått efter pappa
 
-När jag var liten trodde jag man att man blev varm av lyset från ficklampan haha
 
-När jag duschar och har tvål i ögonen så får jag en konstig känsla av att någon som the grudge står bakom duschdraperiet.. Så dum i huvudet som jag är, öpnnar jag ögonen och kollar men måste sen blunda igen för att skölja bort det. Då kommer samma idiotiska tanke och jag gör samma sak igen! 
 
 


15 Maj

2013



Jag har varit hemma nu i ett tag och försökt plugga men det går mindre bra.. Jag får verkligen inte in någonting i huvudet men jag ska försöka snart igen.. Vi kom som vanligt försent till skolan och missade som vanligt de viktiga lektionerna som man faktiskt gör nåt på så skoldagen gick väldigt fort och jag har i stort sett skrattat mig igenom den av övertrötthet.. Ja ska snart ta något att äta tror jag så vi hörs kanske mer senare! 


I väntan på att Philippa ska bli klar...

2013



...så underhåller jag mig själv med musik och vackra camwow-bilder!



No update

2013



Förlåt för att jag inte bloggade igår.. Men jag var inte på humör och dessutom så pluggade jag en större del av dagen och har äntligen skickat in SO:n, Nu har jag bara tusen andra prov att plugga på... 30 dagar kvar sen kan jag andas ut. 
Kort skoldag och sen när jag kommer hem måste jag plugga på matteprovet och skriva klart min bokredovisnig och sen på ett hörn kommer ett franskaprov in... Omg, man måste ju älska alla lärare som sätter alla prov samtidigt! 


17:37

2013



Åååhhhh jag är så sjukt trött... Har knappt suttit still på hela dagen men ändå så måste jag sätta mig med lite plugg snart.. Gaaaah, jag orkar inte!
Var hos läkaren tidigare idag också och tog lite blodprover.. Som vanligt så fick dom sticka mig flera gånger i båda armarna innan dem fick ut något blod!
Är iaf ledig imorgon eftersom att det är orientering hela dagen och det får jag inte vara med på..



I miss you..

2013



 


16:45

2013



Min morgon/förmiddag har inte varit den bästa om vi säger så.. 
Har iaf pluggat mest hela dagen och ska skriva rent min SO-inlämning och sen skicka in vilket känns skönt.. Har även börjat skriva på min bokredovisning så en liten bit på vägen har jag kommit iaf.. Har städa mitt rum också..
Alltså förlåt men jag kan inte blogga just nu. .Allt känns bara fel, fel, fel.. 


Iheartyou

2013



Det är sånt här jag blir glad över!
Vad har jag gjort för att förtjäna såhär fina människor i mitt liv?
Ååååååh vad jag älskar dig mina fina syster!



I wear that smile like a good looking dress.

2013



Bloggningen dom senaste dagarna har inte varit på topp.. Det får ni ha förståelse för då jag inte mår så bra just nu.. Men nåt inlägg om dagen vill jag ändå lyckas klämma in...
Idag vaknade jag väldigt tidigt. Har inte sovit bra inatt och bestämde mig därför att kliva upp istället. 
Jag åt frukost och sen gick jag ner till tre-t och solade.
Sen dess har jag bara legat och kollat på film.. Funderar på om jag ska fixa mig, det kanske får mig att känna mig lite piggare och iaf mindre hemsk.
Vi hörs kanske senare! Hoppas ni får en bra dag mina hjärtan, jag är så tacksam att ni klickar in på min blogg trots att det är som det är just nu! ♥
    
 
 


Välkommen till min verklighet

2013



Ångesten kväver mina andetag som jag så förbryllat försöker få ner i mina lungor.
Det där kortet, den där spegelbilden.
Vill ni veta hur det är att vara jag? 
Kolla er i spegeln 100 gånger och börja gråta, känn hur sjukdomen sprids i kroppen som ett virus och tar över dig.
Hur den sakta bryter ner varje liten bit av glädje och självförtoende. -''Hur kan du gå utanför dörren och se ut sådär, vara sådär fet och vidrig''.
Ensam i ett rum, det är då den är som värst. Ensamheten. Då attackerar den.
Väggarna krymper och du blir större. -''Nu har du chansen, träna bort allt det där fettet du har. Kom igen nu, sådär kan du inte se ut''.
Det jag nyss skrev formulerade jag på ett bättre sätt. 
I själva verket är det inte snälla ord. Ingen peppning. Bara tvång. Bara hot.
När kalorierna räknas i min hjärna chockar jag mig själv.
Jag blir ett mattegeni.
Allt från ekvationer till volym skrivs upp på den svarta tavlan som sjukdomen så snällt ställt upp därinne.
Jag får ju inte glömma bort det. Nej nej. Jag får ju absolut inte vara mänsklig.
Och får jag någon gång vara nöjd med mig själv? Tycka att ett par byxor sitter bra på mig eller ens tycka att mitt hår ser bra ut?
Nej. Sjukdomen påverkar inte bara hur jag ser på min kropp. Den påverkar hur jag ser på allt.
Sjukdomen ser inte saker ur mitt perspektiv, jag ser saker ur sjukdomens perspektiv.
Jag vill bli frisk men har nu hamnat i en dvala där sjukdomen stampar ner på mig bara för att jag för en gångs skull håller på att vinna.
Hur ska jag stå emot?
Hur ska jag orka stå emot?
Välkomen till min verklighet.


-

2013



Orkar inte blogga idag.. Allt är bara skit.


Spöregn

2013



Jag följde med Emma och Philippa till Stadsparken förut.. Dock så började det spöregna och vi fick springa in i ett trapphus och gick sen hem i regnet.
Hello sängliggandes sjuka yasmine imorgon!
Tog mig en varm dusch när jag kom hem och ätit.
Nu ligger jag och kollar på breaking dawn part 2.
Tankar har jag. Väldigt elaka och en och en annan tår har kommit. Men inget negativt nu! Godnatt...



15:09

2013



Tjena!
Sitter just nu och kollar på tv och äter lite frukt.. Medan det nyss var skitvarmt och fint väder, åskar och regnar det.
Vet inte vad jag ska hitta på idag! Borde egentligen plugga lite så jag får väl sätta mig med det snart.. Vi hörs mer senare om mitt liv blir lite mer intressant!



I'll be your soldier

2013




 


Original me

2013



Dålig uppdatering från min sida.. Förlåt! Tänkte slänga iväg ett ''deepshitinlägg'' imorse men det ligger och väntar i utkastet.. Vi får se om det får ligga och damma där eller om det publiceras. 
Är iaf hemma idag med, mår bättre men rösten spökar fortfarande! Har så sjuuuukt tråkigt så med mindre minne på telefonen, och minst 10 underbart vackra videor har tiden gått fortare! 
Solade en stund imorse på tre-t, får hoppas att det blir någon färg utav det fula röda som så gärna vill stanna på min kropp! 
And yes, jag har ett så fint klistermärke i pannan... Jag kallar den ''Bäppan'' då jag inte kommer ihåg ifall jag tog den från ett äpple eller banan.
Den har medverkat i några av mina filmer och kanske kommer synas på bioduken när premiären av filmen troligtvis dyker upp på bloggen idag! Stay tuned maddafakkas!


Typ dödssjuk.

2013



Kunde verkligen inte prata imorse... Låg och sjöng i sängen för att få tillbaka rösten och nej det var verkligen inte vackert.
Stannar hemma idag (det tråkigaste och värsta som finns att göra) och det suger med tanke på att vädret är freaking underbart 
Tänker gå ut och lägga mig sen en stund innan jag tuppar av pga febern. Alltid jag att bli sjuk vid lov och sånt braigt.
 
ÄLSKAR låten. 


Kräfta

2013



Gick hem innan lunchen, mår uselt och halstabletterna var slut.. Paniiiik eller hur? 
Lag mig på balkongen i typ bara 20 minuter och brände mig riktigt rejält.. Mitt pigment alltså, thumbs up.
Har precis ätit lite och funderar på om jag ska röra på arslet och lägga mig på gården! 
Vi får se, man måste utnyttja solen nu! 
 


Måndag.

2013



En ny vecka meeeen vi är lediga torsdag och fredag, en väldigt lycklig Yasmine! 
Vaknade upp med svullen hals, hosta och förkyld men jag trotsar det och trampar iväg till skolan sen ändå! 
Ska snart försöka att väcka resten av familjen här hemma som tror att dom får sova hur länge dom vill, pfft inte när Yasmine finns i huset!


Sick

2013



Jag mår bajs för er som bryr er...
Just ni sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att slender ska laddas klart!
Har bränt mig som en kräfta och börjar fundera på om jag har solsting haha, det skulle iaf inte förvåna mig!
Drog ut en stund förut med Johan och Philippa och vi gick och lekte i en lekpark...? Haha kul liv där.



Breakfast in the sun

2013



Herre min sol var varmt det är!
Sitter just nu ute på balkongen och solar!
Har precis ätit upp min frukost och sitter nu med morgonkaffet!
Jag typ lökar sönder snart hahaha!
Har också gått och lyckats bli halvt krasslig men jag överlever... Eller?
Ska snart gå och tvätta piercingen så vi hörs mer sen!
Ha en jävligt bra dag och spendera den ute medan Sverige För en gångs skull har en sol!



Yollibox

2013



Sitter just nu och kollar på Charlies änglar men kollar mest ner i mobilen dock...
Jag tvingade med mig Philippa och Johan till maxi förut för att köpa frozen yoghurt så jag ska snart gå och lägga mig, dra på någon film och äta det!



Before I die

2013





Vaaarmt

2013



Somnade vid typ tre inatt då jag satt och pratade med Linus, Emma och My.. Eller jag sov typ på bordet och var helt dum i huvudet haha...
Jag vaknade vid typ halv nio och åt frukost, sen gick jag ner till tre-t och solade!
Haha jag är fortfarande sjukt fascinerad över hur allting lyser! Vitt och rosa lyset ju som en jävla lampa typ..?!
Sen dess har jag bara duschat, ätit, varit ute med hunden!
Vet inte vad jag ska hitta på idag riktigt!



Godnatt

2013



Ligger just nu i soffan med Svante och värmer mig!
Har varit ute hela kvällen och grillat!
Dom andra drog ner på stan men jag drog hem istället! Jag frös så mycket och jag känner att jag börjar bli sjuk..
Ska snart gå och duscha eftersom att hela jag luktar brandrök.



I say: boom, boom, boom, everybody say: wehoooooooooooooooooo!

2013



Imorse kom vi förstent till mötet men vi hade det tyvärr ändå! 
Efter det har jag gjort kemiprovet och så har jag bara suttit och gjort cup-song hela dagen haha! 
Gick hem vid lunchen och åt hemma, sen dess har jag bara tagit lite kort och redigerat, gått ut med hunden osv.. 
Senare (tror jag?) att Linus och Johan ska komma in och då tror jag att vi ska gå och grilla någonstans! 
 


Dear summer, I'm waiting for you!

2013





TGIF

2013





Oftast när jag ska plugga slutar det såhär... I'm sexy and i know it!

2013





Förbannad!

2013



Blev skitarg på BUP och det kom mindre vackra ord från min mun.. 
Hur eller hur så var skoldagen skitkort, träffade på en av de största idioterna på stan och hamnade i lite tjaffs men nu sitter jag här hemma och dricker kaffe , it saves my day!
Jag ska snart dra ut en stund tror jag och sen plugga på kemin. 


Jag skrattar idag

2013



Livet känns skitbra just nu, ville bara säga det innan något nytt händer! 
 
Godmorgon förresten! 
Idag är det halv skoldag sen BUP, vi ska prata om lite saker som ni får veta senare! 
Efter det ska jag hem och plugga lite på kemiprovet som vi har imorgon och sen ska jag fucking sova!!! 


-

2013





5 sanningar om mig:

2013



-Jag skulle bokstavligen talat dö utan musik
 
-Jag kan bli riktigt förbannad
 
-Jag hatar päronsplit, omfg vad äcklig den glassen är
 
-De fulaste smileysarna på denna jord är utan tvekan : xD , :P
 
-Folk misstar mig väldigt ofta för att vara en blyg tjej som inte vågar öppna käften, men när ni väl känner mig så märker ni att jag är väldigt glad av mig och kan inte hålla käften
 
 
 


Min valborg!

2013



Vi åkte som sagt in till Gamleby halv fyra efter maaaaassa med strul och shit.. 
När vi väl kom dit satt vi inne på centrum i typ en timme haha innan vi gick till Linus där vi lagade tacos!
Efter det drog vi till Hammarsbadet (vet inte om det heter så men aja) och fixade lite saker, sen gick vi och kollade på brasan och fyverkerierna! Träffade även på massor med trevligt folk och hade ganska kul innan allt blev kaos! Haha omfg ni vill inte ens veta... 
Vi kom hem sen till Linus igen vid typ 12 (?) efter en fööör jobbig och lång promenad,  och då gick vi nästa direkt och la oss fast jag, Linus , My och Markus låg uppe en stund och snackade och sen någonstans där somnade Markus! 
Vi andra låg uppe och pratade och satt vi datorn till typ 4 innan jag däckade helt! 
Vi vaknade runt 9 halv 10 och då kollade vi buss oså och det slutade med att jag och My skulle ta ett tåg som gick halv elva men vi fick sitta och vänta i en timma innan en bussjävel kom! 
Nu sitter jag här och ska snart upp och möta fucktard vid bussen! 
 
För långt inlägg
 
 
 
 


Update

2013



Trött, fundersam och sliten går jag nu och duschar sen jävlar ska maten bara slängas in i munnen på mig! Damn this bitch is hungry!