Sky is the limit

2013



 
Igår någon timme efter att jag klivit upp såg det ut såhär och jag var bara tvungen att få allt detdär fina på bild! 
 


Fuck you Ana

2013







Chillar på livet

2013



Inte uppdaterat på ett tag.. Riktigt dåligt men aja! 
Igår: fredagen spenderades hemma med familjen, mös framför idol med gott och somnade bredvid My!

Idag: Vaknade runt halv elva, åt och fixade mig. Sen kom Bella , Moa och Jessica för att hämta mig och åka ner till Herberts guld för att följa med Bella ! 
Kvällen kommer att spenderas mes fint folk och mer än så kommer jag inte på nu! 




From 2day

2013







Skriv till mig på snapchat babes

2013







Dagens ofirre

2013



Blus - Gina tricot // Halsband - H&M // Byxor - Dr.Denim // Linne - H&M
 

Skitdåliga bilder men min blixt på kameran är somsagt sönder och det är jobbigt att be familjen att fota jämt! Men det löser sig snart då jag införskaffar mig stativ och fjärrutlösare! //y
 
 


271113

2013



Tjaaaafan! Onsdag idag, kort skoldag. Bakade bullar på hemkunskapen och har hittills tryckt i mig nio stycken plus ett par extra smulor. Ja jag mår illa men bullar. SAFFRANSbullar, jag menar come on! Don't judge me.
Pluggade med Bella efter skolan och nu ligger vi tillsammans med My i sängen, lyssnar på musik och chillar på livet! //y




New in / Dagens ofirre

2013



Topp - Gina Tricot 59:- // Halsband - H&M 79:- 
 
Idag har jag hoppat runt i min nya topp och halsband tillsammans med mörkblå dr.Denim och en skjorta
knuten runt midjan, en finisch med en knorr på huve't. 
Synd att jag inte hann ta kort på hela ofirren innan det blev mörkt men det löser sig snarare än ni tror! 
 
 


Förlåt babes

2013



Hej på er! Mobilinlägg suger jag vet, och jag ver också att jag lovat er ett inlägg via datan men återigen är jag för lat och för trött för att sätta mig vid datan! Jag ber supermycket om ursäkt för det men jag hinner verkligen inte heller. Har varit i skolan till fyra, skulle egentligen plugga med Bella men hon är sjuk så jag pluggade fram tills nu med My istället! Men har i alla fall fått en inlämning klart! 
Har precis ätit och sitter nu och kollar på film, ska snart ta mig en dusch tror jag och byta piercing i tungan! Vi hörs mer imorgon och det förhoppningsvis ifrån datan! //y




Mobilblogg

2013



Tycker inte om att mobilblogga men just idag har jag varit så trött att jag inte orkat sätta mig vid datan.. Måndag idag då.. Skoldagen var densamma, gick på stan och fick med mig ett maglinne om jag ska försöka komma på ett namn åt det, och ett kedjehalsband som jag velat ha nu hur länge som helst! Lunchade även på corner, men vad ska man göra liksom när skolmaten ser ut som skit och smakar skit? 
Imorgon är det skapande skola och då spenderar jag hela förmiddagen på bryggaren! Har även massor av plugg att ta i tu med imorgon. På riktigt, om jag överlever nästa kommande veckorna så är det dem jag vill ha skrivet på min grav, haha. Skämt åsido!
Men imorgon sätter jag mig framför datan när jag får möjlighet och skriver ett riktigt inlägg med bilder från systemkameran! 
Ha det bra så hörs vi imorgon, puss //y

Följ mig gärna på instagram: yassevh


Mitt nya motto

2013







Söndag

2013



 
Hej på er mina fina! 
Söndag idag. Himla snabbt den här veckan har gått, skönt. Idag har jag mest bara pluggat och slappat. Lagat kyckling-wook åt familjen och ska snart fixa mina naglar. Efter det ska jag lägga mig i ett långt bad, tvätta håret och ladda upp för en kommande jobbig skolvecka. Har massor av inlämningar att göra, orkar inte.
Imorgon efter skolan så ska jag på stan en sväng, efter det MÅSTE jag ta tag i allt plugg. 
Måste även packa till flytten näst-nästa vecka. Har så mycket att göra, jag orkar inte. Hello there söndagsångest, fakk you. 


Hej på er!

2013



Har inte uppdaterat på hur länge som helst men har inte mått så bra de senaste dagarna. 
 
Tisdag: Var det studiedag och jag chillade hemma, tog en promenad, kollade massor twd, tog ett till hål i örat och mer än så gjorde jag inte! 
 
Onsdag: Gick jag på stan en sväng med Bella och My, vi gick sen till dollarstore och lagade tacos! 
 
Torsdag: Gick tidigare från skolan till BUP, vägde mig och pratade lite! Gick himla bra. Efter det hade jag, Bella och My hyrt lilla dans där vi dansade. 
 
Fredag: Skola som alla andra dagar. På rasten köpte jag en annan tungpiercing. Gick hem och sov en stund, skrev klart en inlämning, tog ett långt bad och kollade idol. Somnade tidigt och är hur sliten som helst! 
 
Idag: Köpte jag en iphone 4s, dock med sprucken skärm men jag ska byta det någon gång i livet. Tog en springrunda för att få ut all min ilska och gick sedan upp till bigsis för att fixa med telefonen oså! 
 
 
 


Pepptalk

2013



Fan va ont det kan göra ibland. 
Men fan vad bra allt är ändå.

Vet ni en sak? Jag mår bra. I helhet så gör jag det. Under mina 15 år har jag så många gånger, så jävla många gånger stött på motgångar. Inte sådana som får en att bli deprimerad under några timmar, utan riktiga motgångar. Sådana som får en att vilja hoppa från en bro, sådana som får en att undra vad livet vill en för ont.
Men nu, nu är jag äntligen påväg åt rätt håll. Jag förändras, vissa åskådare hejar på mig och andra vill inte ens se på. De senaste månaderna har mitt självförtroende växt snabbare än när mörkret tidigt på halvåret hittar sin plats.
Allt på grund av komplimanger till peppande av vänner till godisätande och sena kväller med folk man tycker om.
Men jag är inte klar. Mitt självförtroende kan inte utstrålas riktigt ännu. Mitt utseende förändras det med. 
Jag behöver inte ändra mitt utseénde men jag vill ändra det. Det är stor skillnad på vill och måste. Jag kommer inte att gå efter hur andra ser på mig utan hur jag ser på mig. Jag kan inte sitta här och säga hur jag kommer att se ut för det vet jag inte själv. Jag kommer ständigt fortsätta att ändras, utvecklas och själv må bättre utav det. Kommer jag att bli klar någon gång? Det vet jag inte. Jag kommer nog aldrig kunna titta på mig själv i spegeln och känna mig helt nöjd, precis som alla andra i hela världen inte kommer kunna göra. Varför kan vi alla inte komma överens om att det är vackert att vara ful. Fan så mycket lättare allt skulle vara.
Aldrig kommer jag att bli perfekt och det är så jävla vackert. Jag är så vackert operfekt.
 
 
 


Quick update

2013



Hej på er! Uppdateringen har inte riktigt varit min sak de två senaste dagarna! 
Söndagen blev en slappdag rakt igenom. Laddade upp inför första skoldagen på tre veckor som för övrigt gick bra! 
Idag är det ju somsagt måndag, skolan startade och jag klarade mig igenom den. Efter skolan följde jag med mina kompanjoner Moa & Bella hem och spenderade dagen med dom tills runt sex då jag begav mig hem, tog en promenix med hunden, duschade och åt. Nu sitter jag här och tänkte skriva ett lite stressartart inlägg som inte blev det bästa. 
 
Imorgon kommer uppdtateringen inte heller bli den bästa då vi ska packa tills flytten och så ska jag följa med mamma och handla! Mer än så vet jag inte just nu, vi hörs imorgon! Puss //y
 


American Pancakes

2013



Pancakes till ca 4 pers
 
 
2½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
(1 tsk vaniljsocker)
2 msk socker
1 stort ägg
2½ dl mjölk
 
Hur gott och hur enkel lunch, brunch eller frukost som helst och sådär megagott ni vet! 
Har inte gjort så mycket alls idag, som jag skrev tidigare idag är jag uttömd på energi. Trots det ska jag ut på en pw lite senare men innan det ska jag fortsätta att ligga på soffan framför Harry Potter. //y
 
 
 


Bloggtips

2013



Amir's blogg hittar ni här!
Frågan är egentligen hur man ska beskriva den här bloggen? Förutom att den är förjävla bra. Han är bara så rak och ärlig om precis allt, himla rolig och hur gullig person som helst. På hans blogg kan man i princip hitta allt från skönhet till film o.s.v. Och en sak är säker, om jag någon gång får den där bög-vännen som alla tjejer vill ha, så ska det bli Amir! 
Bella's blogg hittar ni här!  
En av mina närmsta vänner och är bekant med allt som har med bloggning att göra då hon har gjort det väldigt länge. På hennns blogg hittar vi allt som hör till ett vardagsliv blandat med mode, makeup och mycket mer! 
Josefine's blogg hittar ni här! 
En 16-årig tjej från Uppsala! En sån här typisk tjej-blogg och här hittar vi defenetivt sminktips och allt ni kan tänka er! 
Josefine's blogg hittar ni här!  
Oj vad den här bloggenn är bra och oj vad hon är bra! Superstark och supervacker rakt igenom! 
Även denna skönhet driver en blogg som därimot handlar mer om nyttiga recept och framförallt goda recep. Hon har kämpat sig igenom Anorexia Nervosa, precis som jag gör och hon är absolut en av mina största inspirationskällor! 
 

Dem här bloggarna är bara några av de jag kommer tipsa er om, det kommer mer
och jag hoppas att ni tycker om bloggarna lika mycket som jag gör! Puss och kram //y


Lördag

2013



Hej på er! Gårdagen spenderdes till en början hemma, sedan fixade jag till mig lite och drog till mejeriet med Bella, Emma och My! Väl där tittade vi på idol men sen började matchen 1-0 till portugal. 
Ingen vinst tyvärr men grymt bra kämpat eftersom att portugal är ruggigt bra! 
Efter det hyrde vi lilldans ett tag, dansade svettades och hade kul.
Runt elva fick My och Emma skjuts hem medan Bella och jag tog oss en promenad hem men landade lite överallt och snackade om allt. 
Följde med Bella hem en stund då vi pratade lite mer, skrattade och allt som hör till! Landade hemma runt 1, tog en snabbisdusch, åt och gick och la mig. Har sovit skitdåligt inatt och har inte alls mycket energi just nu. 
 


Lunch

2013



 
Varit sjuk i princip halva veckan, mådde bättre igår och spenderade kvällen hemma hos Bella där vi fikade med resten av hennes famillj. 
Ska inte gå till praktiken den här veckan heller, behövde inte det. Idag ska jag inte göra så mycket tror jag förutom den obligatoriska promenaden! Puss på er // y


Favoriter i sminkväskan

2013



 


Get to know me

2013



    Hur bor du: Just nu, dåligt eftersom att vi bor i gästlägenhet
    Brukar du komma i tid: Oftast ja
    Hur lång är du: 172-173 cm 
    Kan du laga mat: Absolut
    Vad jobbar du med/pluggar du: Går i nian, alltså högstadiet
    Vad har du på dig just nu: Morgonrock
    Har du någon fobi: Jappjapp
    Hade du en bra kväll igår: Nej
    Vilket är ditt senaste inköp: Ett kamera-minneskort
    Din favoritdryck på morgonen: Kaffe liksåååm
    Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
    Har du sovit i din egen säng inatt: Nej eller alltså, inte min sing utan lägenhetens säng
    Vad hade du sönder senast: Min jacka
    Vem snackade du med senast: My
    Varm favoritdricka: Choklad eller kaffe, nåt där i mellan
    Favoritdricka när du är riktigt törstig: Läsk alla dagar
    Alkoholhaltig favoritdricka: Vodka
    När gjorde du senast något riktigt dumt: Ha nån vecka sen tror jag? 
    Saknar du någon just nu: JA :'(
    Vad ska man göra för att få dig irriterad: Ignorera mig, I swear to god. RUN BITCH
    Någon jag stör mig på: Ojämlikhet
    Intressen: Skating
    senaste person du kramade: Bella tror jag?
    Senaste person du ringde: Ingen aning 
    Senaste person som ringde dig: Mamma
    Vad drack du senast: cola zero
    Vill du ha barn: i framtiden med en riktigt snygg man: Nej, jag vill gifta mig med en riktigt ful person och     inte skaffa barn. Men ja.
    Längtar du till din nästa födelsedag: Nja, inget speciellt tycker ja. Men det blir nog bra.
    Har rakat dina ben någon gång: Hahahahahahahahahahhahahahahahahaha ja
    Är du sugen på något nu: Ja, bullar 
    Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 2-3 stycken
    Använder du hudkräm: För ansiktet ja, kroppen: ibland
    Attraheras du av män med skägg: Nja, inget fel men kom inte med något jävla husch-busch i ansiktet
    Micro-pop eller poppa själv: Self
    Brukar du baka: Jarå
    Röstade du i det senaste valet: Om tre år ja
    Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nej
    Vilken låt lyssnade du senast på: Lego house- Ed Sheeren
    Har någon annan sovit i din säng inatt: Nejnejnej aldrig
    Vad tycker du är äckligt: Fötter
    Har du pengar på mobilen: Nej, har inte ens en bajsmobil


121113

2013



 
Spenderar ännu en dag hemma i soffan framför tv:n med alla varma ting som kan få min hals att bli någotlunda lenare. 
Var barnvakt åt David en stund på morgonen och blev snabbt utmattad vilket slutade med att jag hamnade sovandes en stund. 
Senera ska jag ut på en promenad och längre än så orkar jag inte tänka just nu. //y


PW

2013



 
Hej på er! 
Var ute på en kvällsrunda förut och ska snart sätta mig framför tv:n och titta på twd eller någon film! 
Vi får se hur jag mår imorgon men det skulle vara synd att missa en sån stor del av praktiken. Jag är ju trots allt bara där en vecka! 
 
 


När man är sjuk

2013



Satte larmet på 6:00, klev upp men bestämde mig nästan på en gång för att gå och lägga mig igen. Jag mår vekligen inte bra idag, så jag bestämde mig för att stanna hemma. Gjorde go frulle och tog mig ett bad. 
Lite senare om jag mår bättre av all panodil jag fått i mig, så ska jag ta mig en promenad! 
 


Sunday

2013



Igår startade dagen dåligt och jag hade ingen lust att göra något förutom att dra täcket över huvudet! Men senare på kvällen drog jag till Bella där vi badade Jacuzzi, åt och drack gott! 3½ timme spenderades i badet och inte förstän vi bokstavligen talat såg ut som russin vid halv elva insåg vi att det var dags att kliva upp! Hade en superbra kväll med en av mina bästa! Fick även ett nytt superfint navelsmycke av henne och hann även trycka i mig ett x antal kakor kombinerat med muffins! 
 
Idag tog familjen en långpromenad ut till pappas och farmors grav där vi lämnade blommor och lykta! 
Släpade oss trött hemåt, åt god mat och nu sitter jag framför tv:n och ska ta mig något att äta! Har även gått och blivit sjuk, börjar praktiken på lunchbar imorgon och får hoppas att jag är tillräckligt kry till att orka gå dit! 
 


En sån där dag.

2013



Oj vad jag inte tycker om den här dagen. 
Känner mig allmänt nere och ledsen idag, fast kommer inte riktigt utveckla det mer eftersom att bloggen inte riktigt blir det jag vill att den ska vara då. Glad, energifylld och livlig! 
Men å andra sidan så är det här jag, och det vill jag inte dölja från er. Jag har lovat att ni ska få vara en del av den jag är och då måste jag även kunna visa allt som är förutom dessa beskrivliga ord.
Jag vet inte riktigt vem jag är idag. Jag är himla arg och har inte en aning om varför. Det ända jag egentligen kan säga om det är att jag är arg på mig själv. Vilket är skittråkigt då jag inte vet varför och inte kan göra nåt åt det.
 


+

2013




 
Give me love like never before,
'Cause lately I've been craving more.
And it's been a while but i still feel the same,
Maybe I should let you go
You know I'll find my corner,
And that tonight I'll call ya,
After my blood, is drowning in alcohol,
No I just wanna hold ya,



081113

2013



 
Hej på er! 
Försov mig imorse rätt så mycket men hann ändå till praktiken. 
Väl där så hade jag lite teori med samhällsbyggnaden och så hann jag även fika lite med de olika avdelningarna, känns verkligen skittråkigt att inte gå dit på måndag igen. Har verkligen fått upp ögonen för arbetena i kommnen och skulle mer än gärna kunna jobba med sånt! Har väl fått lite tjing på sommarjobb men inget jag tror kommer att bli av! 
Gick hem, åt lite tacos och skulle egentligen träffat Bella ikväll men blev inte så tyvärr. Därför ska jag tillbringa kvällen hemma framför idol om inget annat kommer upp men det tror jag inte! Är så himla sliten och trött, huvudet dunkar och sängen lockar mer än vanligt! 
 


Dagens

2013



Tröjja från BikBok // Jeans från Dr.Denim


@Home

2013



Sitter just nu med överskotssenergi blandat med ett x antal missade timmar av sömn eftersom att jag klev upp redan vid halv 6 för att hinna ned på ett frukostmöte halv 8 som var väldigt trevligt! Alla är så himla snälla och frukosten var inte nådig, alla var så mätta att dom knappt orkade prata haha! 
Sedan åkte vi tillbaks till kommunhuset där jag spenderade lite tid med Johan och Elisabet, himla bra folk det där! 
Lunchade hemma och gick sedan tillbaka till Michael där jag spenderade ytterligare två timmar med diskussion, gick snabbt och jag blev mer insatt i miljö och klimat-frågor! 
Imorgon ska jag spendera hela dagen med gubbarna på kart och mät, så ska åka runt med dom i princip hela dagen och sen troligtvis tillbaka till kommunhuset för fika och avslut! Kommer sakna allt motiverande personer och fikastunderna! ♡ Underskatta inte kommunen, dom har det svårare än vi tror kan jag lova er... //y
 
Haha på slutet av dagen frågade Micke om jag skulle ha någon slags redovisning av praktiken och ville ha broschyrer;
-Javisst, sa jag. 
Det blev verkligen inte lite haha! 
 
 


Hej på er!

2013



Dagen började, som jag skrev tidigare idag, uppe vid el och energi.
Där sorterade jag lite papper och fikade med personalen, hur trevliga som helst. Efter det knallade jag hem på ca 2 timmars lunch, åt och förberedde ett inlägg åt bloggen! 
Runt ett gick jag tillbaka till kommunhuset där jag fick ytterligare mer information om hur allt går till! Det gör mig verkligen ingenting eftersom att det är sånt här jag vill jobba med och sånt här som intresserar mig.
Imorgon ställer jag klockan tidigt för att bege mig till ett frukostmöte på stan vid halv 8.
Har precis duschat och ska snart sätta mig och kolla på lite film tills jag däckar. //y
 
Några små detaljer från dagens klädval. Längtar så väldans mycket tills jag införskaffar stativ och fjärrutlösare och kan ta mer bilder på bl.a outfits och mig själv! Bloggen kommer bli så mycket bättre då!
 
 
 
 


Ricinolja

2013



 
Gud vad du är bra! 
Jag har använt mig av ricinolja minst 2 gånger i veckan i ca 1½ månad. Jag använder ganska mycket olja då mitt hår redan är halvlångt. Det har dock inte hänt så värst mycket, det har väl växt kanske 5 cm..?
Jag ska dock klippa mig snart då jag inte gjort det på verkligen hur länge som helst. Efter det kommer jag köpa hem ett par burkar så att jag slipper springa på apoteket och köpa laxeingsmedel varannan vecka haha. För ja, ricinolja är faktiskt laxeringsmedel, men släpp den tanken och få upp en bild på hur bra håret blir sedan!  
För mig tar en behandling minst två timmar så det gäller att hitta tillfällen i veckan som du har tid. För som ni hör själva tar en behandling lång tid och kan ta ännu längre tid beroende på hårtyp:
 
Behandling av ricinolja:
1.Ta i ca 3-5 msk olja, massera in det i hårbottnen och fördela resten av oljan i håret . ''Borsta'' ner oljan till topparna med fingrarna och se till att håret är täckt.
2.Gå med detta i håret i minst en timme.
3.Skölj sedan ut så mycket av oljan det går och massera in balsam, ha detta i håret i ca 15 min.
4.Repetera steg 3 så många gånger du själv känner behövs. Jag personligen får göra detta 3 eller 4 gånger.
 Det är mig ni ser på bilden fast med ett utsuddat ansikte då fotot inte blev det bästa.
Hursomhelst så ser ni hur mitt hår ser ut just nu. Innan var det mycket kortare och mörkare. En biverkning av ricinolja är tyvärr att håret bleks och i mitt fall har det blivit en skiftning mellan grönt och guldigt. 
Eftersom att jag har lovat att inte färga mitt hår och hålla mig borta från plattången så håller jag det. Därför kan jag faktiskt stå ut att gå med mitt fula hår under det mer tråkiga vinterhalvåret. 
 
Hoppas att detta inlägg hjälpte några av er som har hårkris just nu, så varför inte få det lite längre då? 
En burk ricinolja kostar ca 60-65;- på apoteket och det är absolut helt klart värt det! 
 


07:58

2013



Haha jag älskar er men förstår mig inte på er? När jag inte bloggar så går statistiken upp och tvärtom? Sötnosar hela högen!
 

Igår stannade jag hemma, var så himla sliten och trött. Så jag låg hemma på soffan och sov i princip hela dagen! Himla skönt det med. 
 
Idag så börjar praktiken klockan 9, så ska snart börja gå mot det då jag ska hitta dit också. Haha, lokasinne var det va? Slutar runt halv 4 som vanligt och efter det ska jag hem och slänga upp ett tips på bloggen. Så håll utkik! 
Ska även nu innan jag går, försöka hitta något att ha på mig. Det är en sån här kaosdag ni vet? Jag bara lääängtar tills jag får komma hem igen och dra på mig mjukis. Ha det så bra så hörs vi sen //y
 


Jag vill döda dig.

2013



Allt är så jävla orättvist. Vem delade upp människor och bestämde vilka som fick ha det bra och vilka som får ha det dåligt? Man även själv placera sig men för dom som inte kan det då? 
Dom som blivit dömda till orättvisan. Till en sån fruktansvärd orättvisa? Har livet en mening? Det vet inte jag. Men hur ska jag kunna veta det när jag inte levt hela mitt liv? När jag än inte har fått uppleva de bästa stunderna i livet? Men får alla leva hela livet ut? Nej det får dom inte. Det får inte alla. Orättvisa? Går det att placera i någons liv. Är det rättvist? Nej. 
Varför är allas fråga. Förtjänar du detta? Förtjänar man att inte få veta livets mening.
Orättvisa. Vad fan är det för jävla skit.
Jag vill spotta på dig. Likadant som jag vill spotta på cancer. Likadant som jag vill spotta på rasism. Jag vill hoppa på dig tills du inte kan ställa dig upp. Tills du dör, försvinner. Jag vill döda dig orättvisa. Du ska inte få finnas. Varför finns du? 
Varför? 
 
Jag har inte börjat leva än men när jag gör det, gör jag det för din skull. Snart fina du. Snart.
 
 
 


Wazzapp?

2013



Hej på er! 
Efter en väääldigt lång dag landade jag hemma runt 4! Praktiken var hur bra som helst, alla är supertrevliga och jag har mycket att se fram emot den här veckan.
Håller just nu på att fixa lite mat åt familjen, har precis varit på coop och handlat lite och innan det träffade jag Moa och Bella samt Nora, har saknat mina brudz precis dömycket! //y
 
Fixade naglarna lite halvdåligt förut men ska göra om det med ett finare nagellack imorgon eller så. 


HAHAHAHAHAHA alltså vad hände där?

2013



 
Yassenasse98, fucking follow me on your own risk!
! Varning får vågade bilder på nasse and winnie the fucking pooh !


Så jävla arg.

2013



Åååhhh vad jag är arg på mig själv just nu!
Hade kul vid VO igår men det blev lite för mycket och jag lyckades supa bort min mobil. Fan vad arg jag är.
Jag mår sjukt dåligt idag, har spytt flera gånger och min mobil är borta. Jippi, mitt liv suger.


Favoritappar

2013



1.INSTAGRAM

Jag tror att denna app rankas högt även av alla andra människor runtom i världen också. 
En social app som beskrivs ungefär som en blogg. Man laddar upp bilder och korta klipp som andra kan ta del av och ''gilla''. 
Jag tror inte att instagram skulle varit värd så mycket för mig om det inte var beroénde-framkallat vilket det verkligen är!
 
 2.VSCOCAM

Även denna app gillar jag skarpt! Man redigerar bilder eller lägger på effekter! Jag använder nästan bara den här appen när jag redigerar bilden berende på dess syfte. Annars använder jag program som picmonkey m.m men det kommer upp i ett annat inlägg!

 3.BLOGG.SE

Blogg.se-appen har uppdaterats väldigt många gånger och för mig som inte har uppdaterat min telefon än är appen rena rama guldgruvan! En klar förbättning från tidigare verision nu när man kan lägga upp inläggen som på en vanlig dator! 

 4.BUMP

Det är svårt att förklara min kärlek till den här appen! Om man lägger in bilder tagna med exempelvis en systemkamera eller då filstorleken ändrats, till en mobil via USB så fungerar det oftast inte för mig! Men med denna app så kan man enkelt via bluetooth skicka över bilder oavsett storlek till mobilen eller från mobilen till datan! Appen underlättar verkligen en hel del!
 5.FACEBOOK

Avkyr det samtidigt som jag älskar det! Även Facebook är beroénde-framkallat och skulle hata appen om det inte vore för det då den är sååååå dåligt uppdaterad och fruktansvärt seg! Jag hatar att jag älskar det!


13:23

2013



Tog en extremt lång sovmorgon imorse, fixade frukost och nu sitter jag och glor på film! // Y
 
Håll utkik i bloggen, lite senare kommer ett tips! 


Hemmakväll!

2013



Blir återigen en tråkig hemmakväll.. Inte alls pepp på att sitta inne en fredag liksom. Ska snart sätta mig framför tv:n med mamma och dränka mig i sorg framför en film! Puss på er och godnatt //Y
 Orrrrrrre
 


Fina du

2013



Hej på er!
Fixade till mig lite fort förut och gick ut med Philippa! Knäppte några kort men blev inga bra på mig! Är så petig med sånt och kommer inte bli nöjd förstän jag tar dom själv då jag själv känner till mina vinklar o.s.v! Därför ska jag redan den här månaden införskaffa mig åtminstonde en fjärrutlösare och nästa månad ett stativ.
Funderar dock på höjden..? Det ligger mellan ett stativ på 160 cm och ett på 164! Det ena är 50:- kr dyrare och jag lägger ju gärna till en extra summa för att det ska bli så bra som möjligt, men jag vet ju inte vilket som blir bäst? Om det blir för högt osv. Har ju ett bra tag på mig att betämma mig gör hur jag ska göra, so let's chill out!
 
Skulle egentligen till VO ikväll men My verkar inte vara så pepp på det så vi får väl se vad jag hittar på istället! 
 
 
 
 
 
 
 


Filmtips

2013



 
 
4/5 The Woman In Black

Fruktansvärt läskig film om man gillar övernaturliga filmer, överraskande pop-ups och mörker! 
 
''Den unge änklingen och advokaten Arthur Kipps (Daniel Radcliffe) får i uppdrag att reda upp ett dödsbo i en by som ligger ensligt belägen på den engelska landsbygden. När han möter invånarna förstår han snart att de döljer en mörk hemlighet. Alla undviker att besöka och tala om den förfallna egendomen som tillhört kvinnan som dött. Trots att han blir varnad beger han sig dit och gör en fasansfull upptäckt - huset är hemsökt av en vålnad som söker sin döde son som hennes syster lät dö i vattnet som ligger i närheten av huset...''
 

Det ända som sänker betyget en smula är slutet, oväntat men bra samtidigt som man blir besviken!
Absolut en sevärd film!


12:30

2013



 
Godmorgon på er! 

Vaknade lite senare idag och fixade mig lite frukost innan jag placerade mig framför tv:n med film och nötskålen i högsta hugg. 
Ska snart sminka mig lite och sen ska fucktard och jag ut och ta lite kort! Förhoppningsvis blir det några bra bilder som jag kan visa.
Senare mot kvällen kanske jag drar mig mot VO med My, men vi får se! //Y
 


5 fakta:

2013



 
-Jag har aldrig haft ask och kommer aldrig att skaffa då det är den dummaste uppfinningen i människans historia.
 
-Jag är beroende av havregrynsgröt.
 
-Det finns bara tre personer som jag verkligen litar på: My, Philippa & Emma.
 
-Jag har aldrig smakat Ben&Jerry
 
-Favoritfilmer är: Iron Man filmerna & Transformers filmerna