Segt..

2013



Hellu, ganska så sent så tog jag tag i mitt liv och bytte om osv. Sen följde jag med Philippa och Johan till coop. Sen drog jag och mötte My, Thilda, Kevin och Jonny ett tag innan jag drog vidare mot stan för att möta upp Philippa och Johan igen! Vi var ett tag i stadsparken tills vi gick vidare till coop och köpte läsk. Skräll Philippa! Nu har jag precis bockat av ett avsnitt GG, ätit, duschat och ska snart sätta mig i vardagsrummet med dom andra! 
 
Dagens outfirre, underbar saknad blå himmel och en ful osminkad och grotesk bild på ma'! Yålå
 
 
 
 


5 sanningar:

2013



-När jag blir nervös eller stressad så börjar jag att skratta
 
-En av de svåraste sakerna som finns är att beskriva mig själv positivt
 
-Jag tror på karma 
 
-Jag älskar djur
 
-Jag älskar skräckfilmer 


Godmorgon mina fina hjärtan!

2013



Somnade hyfsat tidigt inatt så jag har sovit riktigt skönt inatt! Meeeen, gårdagen slutade i kaos haha! Hursomhelst var vi med Thilda,Kevin, Jonny och Emma på kvällen och gjorde inte ett skit haha. Efter det drog Thilda,Kevin, Emma och vi drog på¨en film men jag pallade inte se klart på den. Gick och la mig några timmar senare och nu sitter jag i soffan, nyvaken, och glor lite halvt på tv:n! 
 


15:09

2013



Förlåt återigen för uppdateringen men internet strular och jag har inte alltid tid eller lust.. Hursomhelst! Gårdagen var hur trevlig som helst, det började med ginger på stan med Emma och My och sedan gick vi en sväng på stan! Drog senare vidare till espresso house där vi satt och pratade och skrattade ett tag! Sen till stadsparken där vi mötte upp Thilda och pratade med henne, lekte oså! Senare kom Linus, Fille och Hamat ett tag och så följde vi med dom till bussen!
När dom åkte mötte vi upp Thilda igen och drog och handlade! Sen mötte vi Bella och Nora och snackade med dom, Emma drog hem, och sen gick jag My och Thilda hem till oss! När Thilda gick hem fixade jag och My lite godsaker och skulle se på film men det slutade i skratt och skitsnack istället! Somnade runt halv tre och vaknade idag runt 11.. Vet inte vad som händer idag, tanken var/är väl att dra ihop ett gäng så drar vi och tältar någonstans men vi får se hur allt blir! Har inte ens fixat mig än haha... 
 


Krigare i grunden

2013



Halla guys! Drog somsagt ner på stan förut och geniet här glömde ju bort att espresso-house hade öppnat så visst fan var det mycket folk! Dra på trissor alltså! Krigade mig i alla fall fram och fick med mig 2 tröjor hem och sen underkläder men dem köpte jag inte idag! Drog sen ut med brädan och ramlade, hårt också men det är bara upp och köra igen! Får kanske ta det lite mer lugnare nu i början! Tvingade sen med mig Philippa ner till espresso house, big love! Kanske lite överdrivna priser men det var ju absolut inte sista gången jag var där! Kom hem, åt och sen drog jag ut på en promenix! Nu sitter jag här och ska snart duscha tror jag om jag inte drar ut och träffar nån! 
Svarta tröjan (påpekar att den är djup i ryggen, bbbbig love) H&M på rea 75:-
Blåa/turkosa linnet, oversize 39:- Gina Tricot ,också på rea 
Trosorna 25:- & 30:- Gina tricot och även dem var på rea
 
 
 
 
 
 
 


Godmorgon alla fina!

2013



Vaknade för en halvtimme sen så har precis ätit frukost, ska snart fixa mig lite och sen bege mig ner till stan! Det känns liksom lite lugnare att dra ner på stan nu när det regnar och kolla runt på alla affärer när hundra personer inte trängs på en och samma affär! 


I'm learning.

2013



Hello everybody! Har precis kommit in efter att suttit på balkongen ett tag och lyssnat på musik. Vet inte vad jag ska hitta på nu... Min kväll kommer inte att sluta bättre än koma i soffan framför tv:n. That's how interesting my life is. Naaaj men nu ska vi icke vara sånna! Min dag har (observera att det INTE var frivilligt) spenderats med mina syskonbarn och jag blev mer eller mindre uttjatad av dom då de pronto skulle ut och leka med mig så det fick helt enkelt bli så. Sen på kvällen tog jag med mig brädan ut och åkte en sväng, jag lär mig, sakta men säkert!
 
 
 
 


Truth is, I want you in my life. I'm just to afraid to tell you.

2013



 


24 Juni

2013



Dagen började stadigt med en promenix till coop där jag köpte lite frukost, gjorde smoothie osv. Sen drog jag och My ner på stan och gick runt på lite affärer, hittade inget förutom underkläder och sen tog vi oss en fika på nilssons. Gick hem, åt och efter det drog jag ut och åkte en stund. Har förjävla ont i benen nu men det är lätt värt det! Jag ska lära mig oavssett hur många gånger jag kommer att ramla, hur ont det än kommer att göra, hur svårt det än är!
 


Skate

2013



Hello everybody! Kan fortfarande inte ladda upp bilder men ni får överleva ändå! Köpte en skateboard idag och det är nog mitt bästa köp någonsin! Inte för att jag är världsbäst på att åka men det är lätt en av de roligaste sakerna jag gjort, och kommer att fortsätta göra. Senare under dagen drog familjen till Stadsparken på picknick eftersom att vi skulle fira syrran min! Efter det drog jag ut med musik i öronen och åkte en sväng! Just nu ligger jag och My i soffan och glor på film och det är här jag kommer stanna resten av kvällen med en träningsvärk från helvetet i benen!



Jun. 22, 2013

2013



Tjenare! Försökte faktiskt uppdatera er igår men det gick inte på nåt konstigt sätt! Hur eller hur, jag och fucktard kom med bussen till gamleby där vi först satt och chillade i värmen ett tag innan Linus, Johan och hamzat mötte oss! Vi drog hem till Johan där vi dunkade musik och hade det lite väl kul haha... Sen på kvällen drog vi ut till rampen där vi satt ett bra tag och pratade osv innan philippa och Johan drog hem! Vi andra kom en liten stund senare runt 1 och då gick vi nästan direkt och la oss men somnade dock inte förstän klockan tre. Jag, hamzat och Linus delade säng och helvete vad trångt och varmt det var! Hur som helst så har jag verkligen inte fått mycket sömn inatt! Jag hade i alla fall en skitrolig kväll/natt igår!
Vi kom nästan precis hem och jag har precis ätit lite, ligger just nu och kollar på film och slappar!
Kan tyvärr inte ladda upp några bilder men frågan är om ni ens vågat titta på dom ändå haha!



Förlååååt

2013



Förlåt för den superdåliga uppdateringen men har inte inte haft internet och har inte orkat blogga! Kommer nu i framtiden tills vi får internet igen ( nej, vi har inte fått tillbaka vårt internet ) slänga in nåt inlägg när jag har tid och ork! Imorgon hoppar jag förhoppningsvis på bussen och firar midsommar i bynn med vänner! Här har ni några latest från min iPhone, bättrat på brännan och varit ute på långa promenader med våran lilla svampbob!



Nytt i garderoben

2013



Ligger just nu i sängen och kollar på film! Vi kom faktiskt en förut men träningsvärken i benen kommer inte vara nådig imorgon! Ska snart byta om till myskläder och sen sova!
Vi hörs nog mer imorgon, här har ni det jag hittade på stan:
•shorts: 199:- H&M
•linne: 49:- H&M
•skor: 99:- Din Sko



Hästhaga

2013



Hello everybody! Sitter just nu vid hästhaga sjön medan Philippa, Johan och Emma badar! Vi har nämligen cyklar hit, ja ni hörde rätt, CYKLAT!
Var på stan tidigare och åt på ginger med Johan, Philippa och My! Har även fått med mig lite saker från stan: ett par skor, kortbyxor, och ett axelbandlöst linne! Jag kan visa er senare eller imorgon! Vi ska väl snart cykla hem antar jag fast jag egentligen inte orkar... Fml! Vi hörs senare om jag nu överlever!



The ring

2013



Sitter just nu och kollar på the ring med Johan, My och Philippa! Var ute på en promenad förut och har precis duschat! Imorgon tror jag att vi får tillbaka vårdat internet igen så då blir uppdateringen ordentlig igen! Funderar starkt på att fixa en ny design! Ska även på stan imorgon och äta ute med familjen tror jag så vi hörs mer imorgon, puss!



14

2013



Hej på er! Softar just nu på balkongen med emma, syskon-handikappade-fishmoesen och Johan! Var ute och solade imorse men solen tog inte idag tyvärr! Ska snart ta nåt att äta så får vi se om något händer under kvällen/dagen!



16 Juni

2013



Gokväll på er! Ligger just nu i sängen och tittar på film! Har nada att blogga om så därför hörs vi förhoppningsvis imorgon!



Medina

2013



Gårdagen/kvällen var en superbra start på sommarlovet! Karusellåk, medina, vänner precis som det ska vara! Vi hann få platser längst fram under konserten tack vare en lång kall väntan men det var helt klart värt det! Nu väntas bara fler dagar som den!
Idag har jag inte gjort någonting, har precis tagit ett till hål i örat! Vi hörs bär vi hörs, puss!



Tro inte att vi tjejer BARA är seriösa på bilder...

2013





14 juni

2013



Ligger just nu nyduschad i sängen och glor på film! Har inte gjort ett skit idag, solat solarium och så..ah.. Ingenting mer. Imorgon jävlar ska jag SPRINGA ner till tivolit, helvete vad jag ska ha kul!
Vi hörs som sagt mer när jag än kan!



Sommarlov

2013



Äntligen! Nu jävlar ska här njutas! Bada, sola, grilla, campa och mycket mycket mer! Firar början på detta sommarlov med corner, skräll!



Snabbt inlägg

2013



Har inget internet nu så vi hörs puss!



On repeat

2013



Godmorgon eller nåt.. Sket i ''skolan'' idag och tog mig en skön sovmorgon! Orkar inte fixa mig nåt idag, ska bara på ett möte vid ett och sen är det slappardag! 
Ska även hinna med att fixa mig lite inför morgondagen oså och så ska jag försöka hinna att knäppa ett par kort!
 
 


Curly

2013



Hello mina fina! Har provat lite sminkningar och fixat håret oså nu på kvällen så ni vet jag i alla fall hur jag ska se ut! Tittar just nu på pirates of the caribbean! Ska nog inte till skolan imorgon eftersom att det är sktivitetsdag och jag får ändå inte vara med på något så det känns ju lite lönlöst men vi får se!



Snart såååå

2013



Om bara två dagar är det sommarlov och herre min Gud vad skönt det ska bli!
Skoldagen var riktigt chill, tipspromenad, sol, spex och vänner! Jag kommer sakna alla när vi går på sommarlov! Sen är det bara ett år kvar och så jävlar står vi där , taggade för gymnasiet och framtiden!



2days

2013





Quick update

2013



Mitt internet funkar inte så jag uppdaterar när jag kan, puss!



10:04

2013



Hej på er! Igår så blev uppdateringen väldigt dålig men jag hade inte riktigt tid.. På kvällen drog jag , Philippa och Johan ner på stan och lyssnade på när olika band spelade.. Vi gick runt på stan och chillade sen gick vi till stadsparken däe vi var ett tag och sen gick vi hem! 
 
Hur som helst, vaknade runt halv tio idag och har precis ätit frukost! Tror att jag ska gå ut och sola nu innan molnen tar över helt! Vi hörs mer senare!


8 Juni

2013



Godmorgon! Vaknade hyfsat tidigt idag och funderar på vad jag ska göra.. Vill gå ut och sola men jag har fått soleksem så det kanske inte vore det bästa.?  Får se hur jag gör!


One week to go

2013



En vecka kvar till sommarlov! Längtar!
 

Hey'all! Vi har införsskaffat oss ett ''surfstick'' ett litet tag nu så ska försöka uppdatera så mycket jag kan! Idag har jag mest bara legat ute och stekt, följde med och kollade på när My och Philippa körde gocart och sen gick vi ner och badade! Eller ja, inte jag då men Philippa och Johan! Nu har jag precis kollat på gg och ska dra på ett nytt avsnitt till tror jag! Vi hörs förhoppningsvis mer imorgon! 
Och nej, tyvärr, verkligen tyvärr, så är jag inte sådär brun irl!
 
 
 


Förbannad

2013



Är så sjukt arg nu... Min blogg kommer ligga nere i ca två veckor eftersom att vi inte kommer ha internet förstän då!!! Kommer försöka slänga in ett par inlägg när jag får chansen. Åååhhhh så sjukt jävla arg är jag! Jag hoppas verkligen att ni kommer kolla in då och då ändå! Ha ett par bra dagar nu så hörs vi när vi hörs, puss!



Inget internet

2013



Åååhhhh! Vårat interner funkar inte nu igen så därför kommer detta att bli ett bildlöst inlägg!
Gårdagen spenderades med Johan, mina systrar, Linus , Anton och Filip!
Vi chillade runt och skrattade, pratade, åkte skateboard oså! Idag har jag legat ute på gården och solat med My! Men inte fan ska mitt Svenne pigment ge någon färg! Senare ska vi äta grillat och mysa!



Lovely day!

2013



Åååhhhh, äntligen fint väder! Har legat och pressat i solen i drygt två timmar..? Har bränt mig som vanligt men lite färg har nog smygit fram!
Idag så är betygen satta och jag började dagen med ett A på en inlämning! So happppyyy!
Nepp, nu ska jag snart äta nåt och sen förmodligen hitta på nåt ikväll! Att sitta inne idag är nog olagligt!


Killin' it

2013



Har inga bilder att bjussa på just nu.. Sårry guyys! Idag då, soligt men blåsigt! Körde i alla fall med shorts idag och herre min krita säger jag bara! Haha, har suttit på balkongen en stund och försökt få lite färg men med ett misslyckat försök, gick jag och solade istället haha... Gjorde fysik-provet och det gick hyfsat bra faktiskt! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart möta mamma och handla! 


Sårry kåmpis

2013



Jag vet att jag inte bloggade igår men jag orkade verkligen inte.. Jag vet att det inte är någon orsak men vissa dagar bara blir det så! Var i skolan och gick ner på stan, hittade ett linne som jag ska ha på avslutningen! Kan visa det senare! Idag är det iaf fysik-prov och jag har knappt pluggat så det får gå som det går helt enkelt.. Annars då? Jag funderar starkt på en shortspremiär idag, om det blir lika varmt igår så är det inga undantag!


Godmorgon!

2013



Sitter just nu och äter frukost! Bloggade inte mer igår men jag fastnade vid LoL med My haha! Icke bra, icke. 
Idag efter skolan ska jag ner på stan och leta efter en skolavslutningströja hade jag tänkt! Har inget mer att säga nu så vi hörs mer sen!
 
Hahahahahahahahahahahahahahahah omfg jag dör


13:04

2013



Godmorgon! Vaknade runt tio imorse och fixade frukost sen mös jag ner mig i sängen igen och glodde på gg!
Är ofixad med myskläder idag, ganska standard för mig, och ska snart följa med mamma och handla! Efter det kör jag gg-maraton men jag måste även plugga lite fysik eftersom attdet är prov på tisdag!
 
 
 


Selfietimes

2013





1 Juni

2013



Vi välkomnar Juni månad med världens tråkigaste väder tyvärr men inga sura miner för det! 13 dagar kvar tills skolavslutningen nu eller tja, 2 veckor men dom kommer att rusa förbi!
Gick i alla fall och solade igår och efter det tvingade Philippa med mig till stadsparken för att träffa Linus, Hamzat, Johan och Filip ,så vi följde med dem till bussen! När jag kom hem duschade och åt jag och somnade runt ett kanske? 
Att vakna upp idag var mindre roligt då jag bränt mig i hela ansiktet och jag solade med sånna här ögonskydd som finns där nere. Omfg, gissa hur det ser ut HAHA! Dessutom har sömnen legat nära noll då kattjäveln bestämt skulle ligga på min kudde...