Girl Crush Hard Time

2014



 Kylie Jenner tho


Tänk om...

2014



 
 
Hej på er! Har som vanligt blivit olidligt dålig uppdatering and things aint gonna change. Har ingenting att skriva om längre. Verkligen ingenting händer i mitt liv längre. Sad but true. Spenderar mycket tid tillsammans med min pojkvän för det mesta. Har även gått och dragit på en inte så jätte välkommen förkylning dem senaste veckorna. Fundererar på vad jag ska göra med min stackars blogg, om jag ska göra den till mer utav en skönhetsblogg? Börja med makeuptips, fashion & allt som hör till som hår osv? Eftersom att det är i princip allt jag älskar att pyssla med. Jag är en extremt utseendefixerad person som suktar efter perfektion. Får ta och tänka lite mer. Eller om jag öppnar upp ännu en blogg som bara handlar om ovanstående..? Hmmm....
 


Wentworth Miller

2014



 
 
HAHHAHAHAHHA I FUCKING LOVE YOU LIKE KILL ME 
 


Yesterday.

2014








Hade en jättetrevlig kväll igår hos Emil. 
Jag begav mig till Micke runt 7, vi fick sen skjuts till Emil där vi hade en rätt så nice kväll. Festen slutade dock tidigt, jag gick hem till Micke och sov medan han drog ut på krogen. Sent in på natten kom Micke och Otto så vi har mestadels lidit av bakfylla idag med pizzakäk och huvudvärk.


Livet.

2014







Favoriter.

2014



 


Them heels.

2014








Han.

2014




Att vakna upp brevid någon man älskar är något som jag vill uppleva varje dag i resten av mitt liv.


Så himla fint.

2014



 


Ed

2014



''See the flames inside my eyes
It burns so bright I wanna feel your love, no
Easy baby maybe I'm a liar
But for tonight I wanna fall in love
And put your faith in my stomach''


Makeover.

2014





Vakande sjukt tidigt imorse efter en dålig sömn inatt som väntat, låg kvar en lång stund och såg på film. Åt lite innan jag fick den genialiska iden att möblera om mitt rum. Halvägs in så insåg jag att det inte alls var lika kul som jag trodde. Blev klar ganska nyligen men har fortfarande galet mycket energi kvar. Jag funderar på om jag ska springa en runda eller om jag sätter på någon film.

20:05

2014





-Från Juli, önskar att jag upskattat sommaren mer och inte bara alkoholen 
 
Sov hos Micke inatt as usual. Kommer dock inte träffa han på 5 fucking days nu vilket innebär att jag kommer få sova ensam. Det suger så sjukt, trodde aldrig att jag skulle uppskatta närheten såhär pass mycket. 
Har både tid och dagar att fylla ut nu, känner mig så galet ensam. Well i'll find a way. Känns så poetiskt att skriva med sned text och en bild på solnedgången ostbåge knark choklad pincett, var så jävla tvungen hejdå. 
 


Jag är så glad att detta inte är jag längre.

2014



 
Att jag idag har haft anorexia men blivit fri från den ger mig en mäktig känsla. Jag minns fortfarande den där ångesten inför varje måltid. Hur fruktansvärda tankar jag ständigt hade cirkulerandes innuti mitt huvud. Jag är frisk och fri. 
 
 


RiRi

2014



 
 
Har sjukaste Rihanna perioden just nu, hon sjunger som en godamn queen och är helt galet översnygg. 


Up to tha date.

2014






En sliten, trött, kanske aningen sur Yasmine med huvudvärk och sockersug.
Mina dagar har blivit så tråkiga, jag gör knappast någonsting eftersom att jag inte går i skolan än. 
Jag ska ha studieplaneringsmöte på fredag, jag hoppas innerligt att vi kommer fram till någonting då.
Sov hos Micke inatt igen, standard information. Nae men ni får hade så jäkla gött tills vi hörs igen! 


Love.

2014



 
 
Jag lyssnar inte längre på Avicii då hans ''nya stil'' inte riktigt har fallit mig i smaken. Men han kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat efter ''wake me up'' . Därför så måste jag faktsikt erkänna att den här låten är rätt så fet. En sån här typisk fyllelåt som alla sjunger i kör. 


När man inte längre vet.

2014



Jag mår så himla dåligt just nu. Jag vet inte riktigt vad det är som händer. Ingenting kan länge göra mig sådär riktigt glad, ingen för den delen heller. Jag kan ibland bara tappa andan, tårarna börjar rinna och knytnäven slår hårt in i väggen om och om igen tills jag slutligen känner smärtan. Det är då jag känner att jag lever. För att inget annat får mig längre att känna mig levande. Jag känner ingenting. Inte lycka, inte sorg. Utan hat. Jag vet inte vart det kommer ifrån. Jag blir bara så trött. Jag har inte valt detta. Det har valt mig. 


November

2014





Har inte uppdaterat på ett tag men ingenting speciellt har hänt riktigt. Igår så kom Emma hit en stund och vi hade det riktigt nice som vanligt, drack och åt gott. Hon följde mig sedan till Micke där jag sov inatt. Kom hem för en stund sen och ska snart duscha och äta något hare jag tänkt. 


Alexander Wang x H&M

2014



 

 
-Skulle offra en arm för att få något ur hans kollektion. 
 


Det är pinsamt att tycka om någon såhär mycket.

2014



 


Stockholm en lördagskväll

2014





-En liten efterlängtad update för er antar jag.

Har varit med Micke i princip hela höstlovet. Vi har mest bara chillat tills igår då vi tog bussen upp till Stocholm tillsammans med Mickes mamma.
Väl där åt vi middag hos mickes syster där vi även sov.
Micke gjorde ett par feta tatueringar hos sjukt duktiga William.
Åt pizza, umgicks med hans bror och vänner, softade framför film och somnade sen.
Kom hem runt 6-7 idag och har sen dess bara käkat.