Tattoo

2013



Som jag sagt flera gånger så ska jag förhoppningsvis tatuera mig när jag fyllt sexton. Det jag är ute efter är något som står för vad jag kämpat mig igenom. Nu pratar jag inte bara om anorexian utan även om saker som missbruk, dödsfall och mer som jag inte kan ta här, just nu.
Jag vill ha något skrivet i nacken eller på revbenen och tycker att det här citatet var otroligt fint och beskriver mig. 
 
"Alis volat propriis" - Hon flyger med egna vingar
 



5 sanningar om mig:

2013



- Jag knäpper ALLTID upp byxorna på resturanger för att få plats med extra liksom, oavsett om vi snackar corner eller sahara. Been there, done that! 
 
-Jag ska ev. ta hål i tungan i november. Sjukt taggad! 
 
-Jag kommer troligtvis få vara med på idrotten nästa år! Och förhoppningsvis få börja träna lite lätt vilket motiverar mig så himla mycket! 
 
-Jag ogillar verkligen när folk skriver på sina bloggar t.ex: ''Nu ska jag äta grillat. Mums!'' Just det där satans mums! Jag menar come on, vem fan sitter på en resturang, maten kommer in och du kollar på din mat, utbrister glatt ''MUMS vad gott''. Ja asså, känner jag dig eller? 
 
-Jag kan nästan aldrig vara seriös
 
 


She chose the brownie!

2013



Lite för mörkt för min smak kanske men det får funka nu över vintern och sen framåt sommaren får jag ta tag i det igen! Men som jag lovat mig själv, mitt hår ska bli friskare igen! Mamma ska köpa ricinoljan sen så får vi se om jag hinner med en behandling ikväll! Har planer för kvällen med mina älsklingar sen kanske jag skulle sova över hos syster yster inatt men vi får se!
Ska snart börja röra mig mot skolan för en lång och seg skoldag men vad gör det när när fredagen är här!




Alltså förstå min lycka!

2013








26 September

2013



Hej på er! Har studiedag idag, sjukt skönt! Har sovit ut i x antal timmar idag men trött är jag ändå! Har suttit och pluggat på biologi provet som vi har imorgon och ska fortsätta med det ett tag till. Jag måste också hinna göra svenska läxan som ska vara klar 
imorgon! Vilken press jag fick på mig nu haha. Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv och ta det lugnt, tänkte även hinna färga håret lite senare! Ska färga brunt, gaaaaah! Men så får det bli nu under det tråkiga vinterhalvåret! Ska inte platta det, börja använda ricinolja så får vi hoppas att mitt hår för en gångs skull ska bli bra eftersom det är något jag är ganska petig med!




10:33

2013



Vaknade idag och mådde inte alls bra. Feber och genomförkyld jomen tjena, du är inte min vän försvinn liksåååm. 
Har bara legat i soffan sen jag vaknade men ska snart ta tag i lite plugg. Ska även försöka få i mig nåt att äta. Det är seriöst deprimerande när man inte känner nån smak. Jag hotar på riktigt mamma så att hon inte ska laga några av mina favoriträtter haha.




F*ck

2013



Kan inte sova, förkylningen bah fakkar ur och det ända som får mig att orka leva nu är candycrush. Nej, mitt humör är inte riktigt perfaballerinakaka just nu.





Sick girl

2013



Mår inte alls bra idag. Tvingade iväg mig till skolan imorse men det höll inte länge. Gick hem runt 10 och knäppte lite kort av ren uttråkning! Har bara legat och glott på film men ska dra igång och plugga nu. Vi hörs förhoppningsvis senare eller imorgon.. Ni borde ju veta vid det här laget hur jag fungerar mehehehe! 




Söndag 220913

2013



Den här helgen har varit helt awesome! Eller tja, i alla fall i fredags! Hade galet kul och fuckade ur med mina brudzzzz!
Gårkvällen spenderades ute med några, kanske inte lika kul men bättre än att sitta inne! Idag ska jag bara slappa.. Måste även börja med min hemkinskaps inlämning! Det är skitmycket i skolan nästa vecka. Jag orkar iiiinte. Jag vill ha sommarlov, haha. Nejmen seriöst, hur lång tid är det kvar?




The a team #cover

2013





Torsdag

2013



Jag har en såååå sjukt dålig dag idag. Vaknade på helt fel sätt och sen dess har allt bara varit bajs. Inget har gått som jag velat och har inte fått nåt jag tänkt, gjort. Utvecklingssamtalet (fysatan vilket långt ord) gick bra. Sen gick jag snabbt som attan hem och fixade krubb. Nu sitter jag och lyssnar på musik och har inget liv. Imorgon spenderad kvällen med mina brudssss och jag är mer än taggad. Älskar som personerna alltså, dom får mig att må som bäst!




180913

2013



Okej. Jag vet att jag suger på att blogga. Har till och med velat ta bort bloggen men jag måste ha kvar den. Den innehåller så mycket minnen och motivation för mig så den får stanna även om ägaren inte alltid är sådär superbäst på att uppdatera. 
Skoldagen var riktigt kort idag och jag har mest skrattat mig igenom den. Klev upp imorse och kände bara NEJ, idag får sminket stanna hemma. Riktigt skönt att inte bry sig ett jävla dugg. Sprang även på stan och hittade två tröjor, ett skärp och ringar. Übernöjd med det jag fick med mig hem!
Imorgon väntas en låååång skoldag men jag tar sovmorgon då jag ska till BUP lagom tidigt imorgon! Även utvecklingssamtal väntas och jag är skitnervös, vet inte riktigt varför? 
Hur som helst spyr jag snart så ont i magen jag har. Vill bara sova innan jag avlider, därför säger jag nu gonatt till mina fina älskade underbara bloggläsare! 




Bästa jag hört!

2013



Så jävla fast, jag dör.


Happy birthday tantjävel! ♥

2013



Idag är det mammas dag! Har offrat mig och ska senare bege mig ut och äta i stan! Meeeen, får inte ha smink. Det stör mig inte så mycket och hellre det än att utslagen blir sämre. Annars så är det fredag idag. Kommer inte göra ett skit just på grund av ansiktet. Det förstör verkligen mitt liv! 
Men dagen blir sååååå mycket bättre nu när Aviciis album släppts! So fakking in lööv! 
 


Mål:

2013



- Believe it or not, men jag vill göra lumpen! Det heter inte så längre men för att ni ska förstå, ja jag vill "utbilda" mig till militär 

- Jag vill och kan nästan säga att jag ska jobba som volontär i något land som Afrika, Indien, Egypten där många fattiga bor! Att hjälpa dom, se glädjen och tacksamheten är det som skulle fullända mitt liv! Att få se saker ur ett sånt hemskt perspektiv, se den grova verkligheten vi blundar för och givetvis göra så gott jag kan för att hjälpa till! På det sättet skulle jag kunna se över mitt eget liv och se hur lyckligt lottad jag egentligen är!

- Studera på universitet och bli en högt prioriterad utbildad advokat. 

- Flytta till New York eller Los Angeles

Det här med krav på sig själv är något jag är otroligt duktig på. Men jag vill klargöra för er, det här absolut inga krav. Det här är drömmar. Mål. Inom en snar framtid ska jag ta alla chanser för att kunna leva upp till det här och jag tror faktiskt att jag kommer klara det.I alla fall några av dom och det folket, ger mig hopp.


120913

2013



Hej på er! Har inte uppdaterat på väldigt länge känns det som! Har bara varit hemma den här veckan på grund av eksemet, som börjat bli en smula bättre! Allt jag gör om dagarna är att sova, äta och ah. I princip det två saker jag älskar mest! Det positiva med att vara hemma är ju i alla fall att man slipper ha på sig bh. Så jävla livsnjut där, ni tjejer vet vad jag snackar om!



HA word.

2013



 


Home

2013



Är hemma idag från skolan... Mina utslag har blivit såååå mycket sämre, inget hjälper och det gör ont. Jag vill inte sitta isolerad hemma, jag vill ut. Till skola. Till vänner. Men istället så klarar jag inte ens av att se på mig själv i spegeln.


Yasmine tycker inte om den här dagen

2013



Nej alltså. Den här dagen började på sämsta sätt... Eksemet hade spridit sig ytterligare en bit och jag är galet trött... Sitter just nu och lyssnar på musik, självklart hardwell. Go hardwell or go home.
Har precis fått i mig lite mat och vet inte riktigt om det är värt att kleta på lite smink.. Vi får se om jag orkar anstränga mig. 
Jag hatar att vara en sån här bitterfitta. Jag är inte en sån person. Jävla skitdag! 
Nej vet ni vad? Nu jävlar ska jag göra den här dagen bra på något sätt! CHALLENGE: ACCEPTED! LET'S DO THIS!
 
 


Alltså åh.

2013



Har åkt på någon vidrig hudsjukdom. Tänker dock inte skriva ut namnet för att 1. Jag kan inte stava till det och 2. Ni kommer troligtvis gå in på google bilder och få en helt fel bild av hur jag ser ut i mitt ansikte.
Har smygit runt i stan med luva och tror inte att ni sett mig som tur är. 
Ska ha en slags behandling nu i ca 3 månader med antibiotika-tabletter och en salva! Kommer inte se bra resultat förstän om några veckor och just när jag fick höra det, blev allt kaos.
Tanken av att behöva se ut såhär varje dag flera veckor framöver är hemsk.
Vi ska ringa till hud för att se ifall det finns något tillfälligt att göra åt saken eftersom att jag kan knappt visa mig utomhus. 
 
 Haha, visar er den här bilden för att lätta upp stämningen lite! 
 


040913

2013



Idag vaknade jag runt sju av My och Philippa.. Skulle inte till skolan idag eftersom att jag ska till hudläkaren vid 11, får inte ha smink just nu och jag var inte så pepp på att gå till skolan såhär och ta skolfoto dessutom.. Hmmmm, nej tack! 
Så har chillat runt hela morgonen i morgonrock, kollat på film och bara tagit det lugnt! 
 


People say they wanna marry Justin Bieber, well I want to marry my future husband Hardwell

2013



Just det här klippet made me fall in lööööv
 
Som ni säkert redan förstått så är alla videoklipp från tomorrowland, min största dröm. En dröm som ska gå i uppfyllelse. Jag ska dit. Jag ska se hardwell. 


Problembarn

2013



ÅÅÅHHHH alltså jag orkar inte. Jag drar inte negativitet över bloggen utan jag är arg och måste fakking skriva dethär. Vknade upp i Lördags och såg några små utslag i ansiktet. Brydde mig inte så mycket men det blev bara värre och värre för varje dag. Nu har jag en tredjedel av ansiktet fullt av utslag som kkliar och svider. Inget hjälper.. Ska till läkaren idag vid 1 och kolla upp det. Är hemma från skolan, får inte ha smink på det och det är no way in hell att jag går till skolan och ser ut såhär. Jävla bajspissråtta jag orkar inte. 
 
Ännu bättre, vi har skolfoto imorgon. Jag orkar bara inte med livet just nu.


Best i ever had

2013



Nyfunnen favorit från älsklingen 


Sommar 2013

2013



Skolavslutning, ett par otroligt sega dagar men ändå fria dagar kom efter detta och det mesta jag gjorde var att slappa!
 Gick på medina med fina vänner, började skejta , bättrade på vitheten som aldrig blev brunhet, och åt såndär fettogod mat väldigt ofta mehe! Även dessa dagar slappades det väldigt mycket på!
 Nu var slutet på Juni här och Juli började. Även lysing-dagarna fick sin början. Första kvällen var amazing. Vi satt på klipporna, gick på showen, umgicks med Nadia, Simon, Ella och Marcus. Den här kvällen träffade vi även Robin och Calle som snabbt blev några av de skönaste personerna jag träffade. Vi satt där ute till halv 2 och bara pratade, skrattade och lärde känna varandra. 
 Nu spenderades den kommande veckan på lysing med Calle och Robin, Bella, Moa och My även Emma! Denna veckan kommer jag aldrig glömma! Vi skrattade, hade så galet kul! My och jag drog på en random fest dit även Calle och Robin kom! Den kvällen var den bästa på hela sommarlovet! Några dagar senare var vi tvungna att säga hejdå, tårar fälldes och saknaden är enorm! Men nästa år kommer i alla fall Robin tillbaka! Han läsrde oss ett citat som stämmer in på alla fina människor vi träffat ''Inte sakna, bara älska''.
 Dessa dagar var inte sådär värst roliga, var på visfestivalen vilket inte alls var kul. Dock så spenderades några av dessa dagar på lysing med olika folk. Bland annat Ida! Vi träffade även ett par tyskar, skrattat så otroligt mycket just då haha! 
 Nu träffade ett par nya killar på campingen: Alex, Linus och Gustav! Vi hängde med dom ett par dagar! Riktigt sköna personer! Saknar dom så otroligt mycket och blir så glad när jag vet att jag i alla fall får träffa Linus och Alex nästa år! 
 Nu hade dom åkt hem och vi tjejer hängde väldigt mycket därute och träffade lite folk till och från. Eftersom att vi nu var i slutet på Juli så var inte så många kvar där! Men kul hade vi alla fall! Träffade en liten tjej på 10 (?) år som var så klockren så det finns inte haha! 
 Nu hade vi börjat hänga med två andra riktigt underbara personer! Hade sjukt kul med dom och skapade många minnen som jag långt tillbaka kommer minnas! Kommer träffa dom nästa år med och jag längtar så otroligt mycket! 
 
Sommarlovet 2013 är ett av de bästa som jag någonsin upplevt och nu inväntar jag sommaren 2014 som kommer vara en början på allt. Ny vänskap, gymnasiet. Ett år äldre, ännu mer galen.