Man inser inte hur bra något är förstän det försvinner.

2014







Nyvaken.

2014




Nyvaken & allt. Too beautiful to handle. 

Vaknade precis. Kan heller inte somna om med tanke på att febern attackerar mig om & om igen. 
Ska gå upp & slänga i mig panodil, äta frukost & förhoppnigsvis må så pass bra efter det att jag klarar av en tur till gymmet. 
Dags nu efter en veckas paus full med godis & annat onyttigt. No breakes on the candy train liksom, let's get fat! 
Vet inte alls vad som sker idag, med tanke på hur jag återigen mår idag så blir den nog inte alls för händelserik tyvärr. 


Så jävla sjuk.

2014





Hej på er! Ligger för tillfället i sängen & tycker synd om mig själv. Mår inte alls bra & inväntar mammsen som kommer hem med gottigheter. Himla bra hon är ibland sisådär. 
Spenderade min natt hos Emil & fick skjuts hem för ett par timmar sedan.
Har inte sovit bra på flera veckor så min dag kommer enbart spenderas i sängen & soffan i försök till att bli frisk!


20 april.

2014




Utan er är inte min värld komplett, för vad är en värld utan dom man älskar? 

Hello once again. Gårdagen blev inte alls som planerad. Men den slutade bra ändå med vänner man tycker om.
Sent in på natten kom Emil till mig och spenderade natten här. 
Han gick hyfsat tidigt på eftermiddagen & jag landade direkt i soffan efter en dålig nattssöm. Försökte ta igen den men det gick inte alls som planerat. 
Ska snart slänga i mig lite mat & sedan fixa mig lite snabbt. 
Har en alternativ kväll & allt lockar. Vi får helt enkelt se hur saker blir, spontant är bäst. Right? 


-

2014







Casual beauty.

2014




Såhär har jag sett ut hittills.

Som ni utan tvekan har märkt så har jag börjat uppdatera min blogg igen. Får se hur länge det håller den här gången.
Min dag har spenderats med familjen, precis som den ska med kubbspel, gottigheter & massvis av skratt.
Lite senare ska jag förmodligen iväg på lite festligheter med favoriterna i mitt liv.


Yesterday.

2014





Wadup dickheads? Nae men Gud vad mogen inledning, ten points liksom! 
Gårdagen bestod av en lång & tråkig skoldag. Inledde påsklovet med studiebidrag som snabbt & stabilt har minskat ända sen dess. Bland annat gick det till restaurangbesök med det bästa jag har i mitt liv. Ett x antal timmar senare kom Emil & hämtade mig sedan så spenderade jag natten där. 
Kom hem runt tre idag & har till större delen bara tagit det lugnt och ätit så mycket jag kunnat. 
Har även fått sommarjobb, så himla skönt! Vi hörs när vi hörs bbys.


-

2014







Onsdag.

2014





Godmorgon på er! Slänger in ett inlägg nu på morgonen eftersom att jag för en gångs skull har tid & för den delen tråkigt. Idag är det kort skoldag tack gode Gud för det, har så himla mycket plugg. Vill typ bara sådär enkelt sätta mig och gråta i ett hörn. Meeeeen, när plugget är klart så är det påsklov och "helllo där, you have liksom been very efterlängtat". Måste även hinna till gymet idag & köra ett pass. Var himla länge sen nu, har för den delen slarvat rejält. 
Senare ikväll vet jag inte ifall jag träffa Emil, får se om jag hinner. 
Hade bra så hörs vi när vi hörs! 
//Y


Let the bild tala.

2014







Helt slut.

2014




Just nu.

Hej på er! Lite ytterligare uppdatering så här på kvällskvisten. Känns på tal om kvällskvisten så himla kul att klockan snart är 7 och solen lyser trots det. Blommor har börjat ploppa upp och knopparna på buskarna och träden börjar slå ut, himla underbart det här med vår! 
Min helg har varit nära perfekt. 
Spenderade min fredag med dom jag älskar extra mycket. Vi åt middag hemma hos Moa och begav oss på kvällen mot medina. Vart en helt okej kväll, allt som görs med mina pinglor blir sällan dåligt. 
Kom hem sent på kvällen och somnade skönt. 
Igår körde jag ett morgonpass med Moa och på kvällen gick jag till Emil och hade det superbra. Fick skjuts hem framåt småtimmarna och somnade så pass att jag sov fram till ett idag. 
Idag har jag mest bara tagit det lugnt, städat mitt rum. Pluggat & gjort klart arbeten. Har bara en inlämning kvar nu och det känns fantastiskt! 
   //Y


3 months progress

2014



Vilken jädra resa jag har gått igenom. När jag började träna så hade jag det perfekta idealet i huvudet. Men nu inser jag själv att jag inte behöver något ideal. Varför? Min kropp kommer ständigt fortsätta förändras. Och det har den gjort. 3 månader har gått. Och så många fler månader av hårt slit väntas. 
 
2:a Januari

13:e april (idag)




Precis dölycklig

2014




Såhär glad är denna tösen just nu. I 10 år har jag krigat mig igenom grundskolan för få göra det jag vill. Under loppet av fem minuter blev min dröm idag sann. På gymnasiet väntas ekonomi- juridik. Alltså hör ni det?! Juridik. Älskart, så fucking fab! Ännu bättre blev dagen när min fina bästa Moa överraskade mig med att stanna kvar i Västervik i tre år till, med mig vid hennes sida på ekonomilinjen. Det kanske inte kommer bli så skrämmande det här till slut?

Måndag all over again

2014





Hej på er! Tänkte uppdatera lite med brist på annat att göra fast att jag egentligen måste göra sisådär cirkus 500 andra saker. 
Helgen har varit riktigt bra förutom en extremt dålig sömn. 
Ska ta tag i väldans mycket biologi plugg nu eftersom att vi har NP imorgon. Känner bara att det inte alls kommer att gå bra, jag får försöka förbereda mig så pass tills min hjärna inte pallar mer än vad den redan klarat av. 
Har planer på att försvinna hemifrån en stund ikväll men vi får se hur det blir beroende på allt plugg. Ha det bra så hörs vi när vi hörs igen!


Jag föredrar frisk

2014







Aldrig mer anorexia!

2014



Hej på er! Det var ett bra tag sedan ett riktigt inlägg landade här. Tar tag i saken nu med kliande fingrar och med ett leende på läpparna. I två år har jag kämpat mot sådant hat mot mig själv, med sådan ångest och mot min egen egentligen så vackra spegelbild. Vad blev så fel? Men hur kunde det i slutändan bli så rätt? Innan min sjukdom var jag övervikig med ett sämre självförtroende än en rostig brödrost, under min sjukdom mådde jag nästan ännu sämre. Spegelbilden var ännu större men min ofunktionella hjärna var så mycket mindre. Vet ni hur det kändes att varje dag möta sin värsta rädsla? Att äta. Något som jag idag älskar och har underskattat något så fruktansvärt. Idag, idag mår jag bra. Imorgon mår jag bättre och om en vecka är allt underbart. Varför? Jo för att jag lever. Jag tackar mig själv, mitt hjärta för att det fortsatte slå. Jag tackar min mamma och min familj. Jag tackar mina fina vänner Emma, Bella och Moa. Jag tackar alla, alla som fått mig att må bra. Alla som lett mot mig, alla som gett mig fina komplimanger och alla som överhuvudtaget har varit en del av mitt liv. Tillsammmans har vi kämpat och tillsammmans har vi vunnit. Jag är frisk, jag är fri & lycklig. Aldrig mer Anorexia, aldrig mer.