Im alive.

2014




Livet rullar på. Sommarlovet tar snart slut & jag börjar jobba nästa vecka. Inget som jag är taggad på men pengarna är värt det.
Allt är inte på topp just nu men sånna perioder i livet kommer. 
Vi hörs när vi hörs, hade!


#full&ful

2014



Visfestivalen x3



Fav/outfit pt.1

2014







Ett par dagar i bilder.

2014








Vill aldrig bli som er.

2014



Feministfitta. Kalla mig vad du vill. Men det finns inget som kränker mig mer än jämställdheten idag. 
Det handlar för mig inte om att killar ska vara gentlemän. Det handlar för mig inte enbart om alla fruktansvärda & tyvärr förutsägbara våldtäkter idag. 
Det handlar för mig om hur världen idag värderar oss kvinnor. Hur vissa kvinnor värderar sig själva. 
Hur vi, och jag uttrycker mig genom att använda vi. Inte mig, inte ni. Utan oss. Hur vi, står ut med detta. Denna osämja som samhället idag erbjuder våra perspektiv.
Gräver vi djupare från det uppenbara så kommer vi till ett väl omdiskuterat ämne: kvinnolön. Debatter ut & in. Att ens använda begreppet kvinnolön är en kränkning mot kvinnor.
Hur ska detta någonsin betraktas som rättvist? 
Hur skulle världen se på en omvänd jämställdhet då kvinnan lyftes fram. Då vi istället inte är några feministfittor längre, utan bara fittor. 
Men vet ni vad dickheads? För er kommer vi kvinnor i de flesta fall endast ses som vandrande sexobjekt, och för oss kommer ni alltid vara ett stort frågetecken. För inte fan kan vi förstå hur en liten kuk kan få er att känna er så jävla mäktiga. Fuck you, hellre feministfitta än att vara som ni. Minst på jorden. Lika liten hjärna som kuk.




Callifornia

2014




Sommarväder äntligen. 



Update

2014





Dagarna rullar på, vissa sämre vissa bättre. Uppdaterar då & då, när jag vill & orkar. Har inget viktigt att säga så vi hörs bbys!!!


Lite matkoma & kvalitetstid med syster.

2014





Ginger.


1 Juli

2014





Kan inte sova så återigen kör vi på en update. 
Startade dagen med ett jobbigt pass på tr. Har blivit jäkligt dåligt med träning på sista tiden. Får verkligen se till att ta tag i det!
Fixade mig osv, standard liv.
Mötte sedan upp Alex, vi rullade ner till bion och tittade på 22 jump street. Bästa på länge! Rullade sedan hem igen & jag ligger nu här efter ett par timmar. Behöver verkligen sova då jag ligger efter med ett x antal timmars sömn. Hade bra så hörs vi!