3 månader senare:

2014



Tidigare resultat: 

Ben: Upp till 60 kg
Rygg: 40 kg
Mage: 55 kg
 

''Dagens'' resultat:
 

Ben: Samma
Rygg: 45 kg
Mage: 65 kg
 

Anledningen till att mina resultat inte har ökat så värst beror på att jag inte längre fokuserar på att vikten ska höjas utan mer på att övningarna ska göras rätt, kännas och på så sätt ge bättre resultat.
Sen så får ni inte glömma bort att dessa viktresultat endast gäller på en del maskiner, jag gör olika övningar ganska så ofta som inte har med maskiner att göra överhuvudtaget. Ett exempel är squats som jag kallar ''grov ass-to-the-grass'' vilket jag utför genom att hålla en viktplatta på 10-15 kg vid bröstet, knäböjer så långt ner det går och sedan upp igen.
Ett par andra övningar jag börjat utföra är: ''cable kickbacks'' (rumpövning), ''benlyft'' (även denna är en rumpövning), och så har jag börjat jobba med hantlar för att få biceps att växa, ibland kör jag även lite bröst.
I slutet av varje pass har jag nu börjat fokusera på att köra ca 20 minuters cardio s.k kondition. Jag kör intervaller på 5 minuter för att förbränna så mycket fett det går så att musklerna ska synas. 
 
Fysiska resultat:

Det är så svårt att själv se hur man förändras när man ser sig själv i en spegel dag ut och dag in. Jag brukar fråga min familj och vänner vad och om dem ser för resultat, jag får höra att mina armar och ben växt vilket jag blir superglad över. Tre månader har gått, jag erkänner att jag hade förväntat mig mer än detta men det kommer och det får ta sin tid. I slutändan är det värt det.
 
 


Ansiktet-ville-inte-fastna-på-bild

2014



Det ekar tomt här inne och det kommer det att göra ett tag framöver tills allt i skolan osv har lugnat ner sig. Det är mycket nu! Sen om jag överhuvudtaget vill börja blogga igen blir den avgörande faktorn. 
Träningen rullar på och går helt okej, nationella proven har börjat och jag längtat verkligen inte alls till matten. Usch vad nervös jag är. Imorgon är det fredag och Metro, vill himla gärna dit! 
Jag hör av mig igen när jag vill och har lust, ha det bra så länge!




2 månader senare:

2014



Den 2:a Januari började jag min långa men spännande resa mot ett friskt liv, en starkare Yasmine och en snyggare Yasmine. 
1 månad senare såg mina dåvarande resultat ut såhär: 
 
Ben: Upp till 40 kg
Rygg: 25 kg
Mage: 40 kg
 

Idag ser mina resultat ut såhär:
 

Ben: Upp till 60 kg
Rygg: 40 kg
Mage: 55 kg
 

Dessa resultat gäller ju givetvis bara på vissa maskiner, jag tar olika på allt eftersom att jag är olika stark i vissa muskler. Något som jag börjar bli otroligt uthållig och stark i är min mage. 
Jag har börjat göra squats med lätta vikter för att få in rätt teknik. (15-20 kg med stång). Jag gör olika övningar för mage och även för sidomusklerna. 
Jag har börjat ge mig på chins och pull-ups som faktikst fungerar med hjälp av gummiband. 
 
Det jag nu har börjat fokusera mest på är: bieceps (olika övningar med hantlar) , rumpa (olika maskiner, utfall, squats, benpress) samt rygg (olika maskiner och övningar).
 
Resultat:

Jag kan inte riktigt säga att jag ser jättestora förändringar på kroppen, det jag lägger märke till är väl att jag har mer benmuskler, tightare röv, ryggmusklerna är dem som syns mest, samt att magmusklerna kikar fram mer och mer. Men det har somsagt bara gått 2 månader och jag har räknat med ett par månader (minst 6) innan jag får en början på de resultat jag vill ha! Jag känner mig givetvis starkare och kan iband överraska mig med vad jag kan utföra. 
 
 
Det börjar likna något. Bilden till vänster: ca 68 kg, bilden i mitten: ca 46 kg och bilden till höger  har jag ingen jäkla aning om vad jag väger, men jag vet i alla fall att den kommer att fortsätta förändras hela tiden!