5 sanningar:

2013



-Jag har sån fruktansvärd skadeglädje, fråga mina vänner haha... Dom uppskattar det inte alltid HAHA
 
-Jag älskar att göra spontana saker
 
-Jag har 5 piercingar
 
-En av mina största rädslor är att zombies ska invadera världen, på riktigt. Jag är verkligen 110% serriös!
 
-En av de pinsamaste sakerna som hänt mig var när jag var liten och åkte buss, jag skulle gå på toan men därinne satt en man och sket. När jag skulle stänga dörren svängde bussen till och hela dörren smälldes upp så att alla i bussen såg personen på toaletten. Efterbliven som jag var struntade jag i att stänga dörren och sprang istället och satt mig. Så ja, där satt han med öppen dörr så att folket fick stänga dörren åt han och jag satt och tröck i sätet, hoppades att han inte skulle se mig haha...


Now your just somebody that i used to know

2013



 
 


Hej på er!

2013



Gårdagen var riktigt trevlig! Jag, Bella, My och Moa drog till lysart (skräll) och dunkade musik.. Har inte sett sån överskottsenergi innan haha.. Sen kom Danne och då drog vi och badade.. Fuck yeah, mitt första och väldigt, väldigt, troligtvis mitt sista dopp, är taget. Sen drog vi till grillen där vi lyssnade på musik, pratade och hade allmänt kul! Fick skjuts hem av Danne sen runt ett och som vanligt kunde jag inte somna, sista gången jag kollade på klockan var den 3...
Idag suger vädret och mina primadonnor (MOA OCH BELLA!!!!!!!) skulle egentligen varit här då vi ska göra en grej som ni nog får reda på inom snart! Annars så suger vädret och jag har sovit äckligt dåligt igen så idag blir nog ännu en tråkig slappardag... 


-

2013



Har blivit superdålig på det här med bloggning på sista tiden.. Men eftersom att blogg.se appen fuckar ur och internet här hemma inte funkar, blir det såhär. Sen hinner jag inte alltid osv.. 
Igår blev i alla fall en ordentlig slappardag, gick och la mig hyfsat tidigt också eftersom att jag har börjat sova fruktanvärt dåligt.. Men inatt har jag i alla fall kommit ikapp med några timmar sömn! 
Idag vet jag inte vad som händer alls, vill hitta på något då jag inte orkar sitta hemma! Vi hörs senare (förhoppningsvis)! 


My heroes

2013



When I'm down they cheer me up, they make my world better, they are the heroes of our time and many more will come thanks to them!


5 sanningar:

2013



-Jag svär alldeles för ofta
 
-Jag kan verkligen inte sitta still när musik spelas, blir så pepp på allt då
 
-När jag är sjuk drömmer jag samma dröm om och om igen, jag blir jagad i skogen av mördare med en hund, jag springer till en hamn och in i en båt som sjunker, jag hamnar under vattnet och sen vaknar jag
 
-En av mina största drömmar är att besöka Tomorrowland
 
-Jag ska försöka gå ut nian med B och A i allt, vilket jag ärligt talat tror att jag kommer lyckas med
 


Amok!

2013



Har gått och blivit gaaaalet kär i den här låten:
 
Gårdagen var helt okej i mina ögon, hade galet kul med mina brudar och mer än så finns det egentligen inte att säga! Vi hörs mer senare! 


Laggar

2013



bloggappen är fortfarande min värsta fiende.. Igår så drog i alla fall jag, My och Emma ut till lysingsbadet där vi kollade lite show, satt vid grillen, lyssnade på musik och hade fullt med övetskottsenergi.. Sen så var vi tvungna att säga hejdå till Gustav :( drog hem, åt och däckade...
idag har jag mest legat hemma och segat, nu är jag på lysing med My och Bella. Det här inlägget kommer vara helt fucked up, men bloggar från mobilen och orkar inte vara så noga, uppdaterar bättre imorgon hoppas jag! 
 


13:30

2013



 
Hej på er! Somsagt har ju bloggappen lagt av och jag har inte riktigt hunnit sätta mig vid datan än så länge! Gårdagen och i princip alla dagar har spenderats med Gustav, Bella och My! Gustav är självklart en av våra underbara campingvänner :') Vi var på showen, dansade loss till ABBA haha och satt vid standard grillen! Idag ska vi troligtvis ut dit igen, träffa Gustav för sista gången på ett år och glo på showen! Fan vad sorgligt, hatar det här mer och mer!
 
 


Hej på er!

2013



Igår drog vi ut till lysart och var med Gustav, vi satt medt och frös men vissa stunder var helt okej! När vi skulle cykla hem så råkade jag krascha in i My med cykeln så hela mitt fina hjärtas ben är fullt med skrapsår! ❤❤❤
Idag vet jag inte vad som händer, vädret suger ju lite halvdant men man får göra det bästa av situationen, vi hörs sen! 
 


12:24

2013



Jah har faktiskt försökt att blogga men bloggappen sviker igen... Gårdagen var varierande tråkig, ledsam men även rolig! vi var tvungna att säga hejdå till två fina vänner, Alex och Linus! Idag vet jag inte riktigt vad som händer men just nu ska jag i alla fall ut med Svante ! Hade bra så hörs vi!
 


Tjäääna!

2013



Godmorgon på er! Idag så ska jag först av allt ta en låååååång dusch för er som bryr er, efter det  har jag inte en enda jävla aning.. Haha! Färgade håret igår också, skulle färgat ombre men det blev inte så! Kanske gör det en annan dag inom kort, hursomhelst. Jag blev hyfsat nöjd med resultatet lite mörkare men ändå inte synligt omgjort, perfa för mig! Sen drog jag, Emma och My ut till lysing, glodde lite på showen, mötte Alex och sen kom Linus och drog oss hemåt efter lite händelser runt 12! 
Ser ut som en slapp potatissäck om nu potatissäckar kan vara slappa, men i poserande stund så kom det självklart 1000 människor
 


Atm

2013



Chillar på balkongen och väntar på att mamma ska komma hem snart så vi kan gå upp till rusta snart... Börjar bli sjukt rastlös!



20 Juli

2013



Godmorgon! Vaknade runt elva idag och tog med mig frukost in på sängen, vill egentligen steka i solen men jag får inte det på grund av mina eksem i fejjat (som tack gode gud, börjar gå bort). 
Ska snart ta en dusch, fixa mig lite och traska mig uppåt Rusta för att köpa hårfärg hade jag tänkt! 
Gårdagen: Somnade skönt runt halv 3 tror jag? Kvällen kunde väl ha blivit roligare men jag klagar inte. Tanken var att jag skulle bjudit er på en bild när jag står på händerna meeeeeeeen efter 20 gångrs försök, blåmärken och fall som jag inte ens förstod hur jag överlevde, gav jag upp haha. 
 
Another absolute favorite


I wont give up

2013



Tjenixen! Sitter just nu och slänger i mig lite flingor men ska snart piffa till ma lite och sen drar vi ut till lysart skulle jag tro! Har varit på stan i stort sett hela dagen med la familia (jag går i franska men kan spanska, tror jag att det var) och åt på ginger för att fira stora syrran min och sen blev det även en liten shoppingrunda! Kom hem med en concealer, tröja och shorts! 
Toppen: Gina Tricot 29:-
Shortsen: H&M 250:-
 


Fuck you Ana

2013



Jag har kommit så sjukt långt och är stolt över mig själv! Ville bara låta er veta att allt går. Även om det känns hur omöjligt som helst, som en på miljonen! För vet ni, det var en på miljonen för mig men visst fan gick det ändå! Var envis och stark, det är nyckeln till allt!
 


5 sanningar:

2013



-Jag älskar att skratta, tro mig eller inte men jag har oftast ett leénde på läpparna
 
-Dom som skrattar åt sina egna skämt är defenetivt mina favoritpersoner att umgås med haha
 
-Jag tror på karma
 
-Jag tror på allvar att jag kommer bli en av världens längsta människor
 
-Jag äääääääälskar mörk-maddafakking-choklad


Ego

2013



Sitter inne på showen och chillar, den börjar snart så ska göra detta kortfattat!
Var hos läkaren idag och fick salva oså mot utslaget så förhoppningsvis är det snart borta! Imorgon ska jag tvinga ner My på stan, har en liten inköpslista på hjärnan haha! Ska även färga ombre snart, så sjukt jäkla nice om jag får säga det!



det här med bloggning..

2013



Orkar inte ta tag i det riktigt sådär superduper bra som ni förmodligen har märkt! Livet rullar på.. Men just nu suger det, har fått några äckliga utslag i fejjat och ont som jagvetintevad gör det. Vill bara att det ska försvinna, helst NU!
Vi hörs igen när jag orkar och vill, pöss!


HAHAHAHAHAHA, THIS IS WHY I F*CKING LOVE my humor

2013



                                                                     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


14 Juli

2013



Det känns lite tråkigt att skriva rubriken eftersom att redan en månad har gått på sommarlovet... Men än är det inte över och det finns mycket kvar att göra! 
 
Gårdagen bestod av myyyycket överskottsenergi med mina brudar, blev jagade på korpa (HAHA) och träffade lite folk oså. 
Idag så tror jag att det blir en liten tjejkväll hos Bella med jacuzzi-bad oså! Mer än så vet jag inte! Vi hörs mer senare imorgon eller idag! 


Ta't lite chill

2013



Rubriken ja... Kallas brist på fantasi! Gårdagen sög med en beskrivning på flera svärord!!! Var på stan med flera, orkar för er information inte skriva namn, och gick hem ensam runt ett! Åt, pratade i telefon med nån random och däckade skönt runt halv tre.
Just nu sitter jag och My på lysart och väntar på Bella samt Emma! Vi drar väl och glor på showen så får vi se vad som händer efter det!



jefflaskit

2013



Den här dagen kan röra sig mot toan och spola ner sig lååååångt bort ifrån mig! Är sjuuukt irriterad på allt och alla. Tyvärr ,men det blir förhoppningsvis bättre framåt kvällen då jag ska ner på stan med brudarna! Vet inte om vi träffar någon eller så, sånt som märks! 
Hursomhelst, gårdagen var helt okej om man klipper bort en bit av kvällen då vi sa hejdå till Robin! Får en sjukt jobbig klump i magen.. Alla bröt ihop förutom jag då som står och asgarvar! (Som jag sagt innan, i stressade, nervösa och upprörda stunder så börjar jag skratta istället för att gråta , dum i huvudet som jag är..) Det var ett av de svåraste sakerna jag varit med om. Hemskt rakt igenom.. Usch, kommer börja gråta nu istället haha.. 
Annars träffade vi på lite nytt folk, satt på korpa och så vidare!
 
Ingen bild tyvärr, orkar inte idag


Inspo

2013




Såååååååå helt j*vla galet snygg! 


we can run on love for a while

2013



Åååh den här dagen kommer att vara ledsam rakt igenom! Vi måste säga hejdå till göteborgar'n idag (även kallad Robin) då han åker imorgon! Jag klarar inte av sånt här haha... Det är de som suger när man träffar folk på campingar, dem måste åka hem någon gång...Annars så ska jag ner på vis en stund med mina bruttor och kolla runt en stund så ni får ha det så bra mina waringar! 
 
 
 
 


Bang bang

2013



Hello everybody! Somnade runt tre igår och vaknade vid 12 kanske..? Har precis ätit lite och sitter och drar mig i sängen. Har inte en aning om vad som händer idag. Vädret erbjuder inte så mycket just idag tyvärr.. 
Gårdagen då: Har inte så mycket att säga. Slutade bra med grymt sällskap och vi landade väl hemma runt ett? 
 
Jag vet inte riktigt vad mer det finns att säga om någonting mer just nu så vi får höras senare! 
 
 


9 Juli

2013



Min...uppdatering...suger! Förlåt för det men jag har varken tid och egentligen inget intressant att dela med mig av! Så fort det dyker upp något eller att jag känner för att bara uppdatera helt enkelt så får ni ett eller två inlägg! Hare så bra!
 
Göteborgar'n visade faktiskt mig den här låten och det är lääääätt en av de bästa jag hört! 


Will.I.Am

2013



Har totalfastnat för hans låtar! Hur awesome som helst!
 
 
 


Sun(ny)day

2013



Hej allihopa! Förlåt för uppdateringen men vi sov hos Emma igår och jag orkade inte riktigt blogga mehehe.. Idag då, har legat och stekt i solen i sisådär 2 timmar och ska snart fixa lite krubb till min kagge! Haha förlåt men jag var bara tvungen att skriva så, inget annat kändes rätt! Jag vet inte riktigt inte vad som händer senare, men ni får i alla fall mer uppdatering, that's one thing for sure! 
 
 
Och ja, det är otroligt svårt för mig att lägga upp bilden åt höger, men nu jävlar! 


Spåååra ur

2013



O herre min gud alltså.. Idag mår man som man förtjänar, verkligen. Men gaaaaalet kul hade jag igår! Väldigt trevligt sällskap och musik! Yolo hade inte en innebörd förstän igår! Nu jävlar kommer jag aldrig säga nej, jag ska fanimej leva nu i sommar! Kom hem så sent som ljust på morgonen, fixade lite nattkäk och somnade skönt klockan fem och vaknade för en stund sen. Funderar på om jag ska lägga mig i solen en stund, tror nog att det faktiskt blir så! 


Before I die

2013



Spenderade ännu en natt/kväll ute på lysingsbadet! Vi började med att kolla lite på showen men den sög så vi drog oss ner mot fotbollsplanen och spelade mot skåningarna och sen kom även Robin och Carl. Vi drog med dom och satt oss på klipporna, snackade osv. Sen när vi suttit där i nån timme så drog vi oss mot planen igen där några andra killar var. Så My och Bella spelade lite med dom medans jag satt och snackade med halva ''gruppen'' eller vad man nu ska kalla det, eftersom jag är sjuuukt bollrädd haha! Idag tror jag att vi drar lysart igen, jag, Moa, Bella och My! Vet inte än men jag tror att vi eventuellt även skulle tälta!
Det är galet hur gärna jag vill dit, stå där, skrika halsen av sig, festa, ha kul med vänner och dansa hårt när ett tungt drop kommer! Tomorrowland, I'll see you soon!


Lysart

2013



Sitter just nu inne på lysingsbadets kulturhus eller vad det nu än är! Vi väntar på att showen ska börja och sen vet vi inte ifall vi träffar nån eller så! Får se om jag orkar blogga mer senare eller om vi hörs imorgon!



Love

2013





Godmorgon

2013



Jag är så galet trött. Meningen var att jag skulle till BUP vid halv nio imorse men jag orkade bara inte. Det gick inte.. Kom hem runt halv tre inatt tror jag efter att spenderat natten med ett par killar från Göteborg haha! Det där lät väldigt fel så det jag menade var att vi satt och snackade. Jag, Bella och My, dock så drog Bella lite tidigare än oss! Gårkvällen däremot bestod av att sitta still på en stol i 4 timmar och glo på en tråkig show, men sällskapet gjorde det lite bättre, Nadia och Simon samt Marcus och Ella en liten stund! 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, meningen är ju att vi ska dra ut till lysingsbadet idag igen och sola och bada haha men det går ju inte riktigt nu då vädret sviker oss! Vi får helt enkelt se vad som händer! Vill även dra ut med brädan men har på något sätt lyckats stuka foten. Bra där Yasmine!
 


Dagens

2013



Hello everybody! Min dag började som vanligt med frukost, sen fixade jag mig lite och sen drog jag och My ut och fotade! Ska straxt äta och sen ska jag, My och Bella bege oss ut mot lysart och chilla! 
 
 
 


I miss you ♥

2013





Kvällssol

2013



Tjänare! Min dag har varit riktigt seg. Men orkade verkligen inte sitta still hela dagen så jag begav mig ut på en promenad och sen drog jag mig mot tre-t och solade (mina fräknar har VERKLIGEN kommit fram nu haha). Ska snart fixa lite ansiktsmask och pyssla om mig själv lite och sen mysa ner mig framför lite GG! Sounds good to me! 
 


Starting over

2013



Den här kategorin är ganska så tom nu förtiden vilket jag kan tycka är väldigt positivt! Mycket av det beror på att jag mår bättre nu än någonsin! Jag har gått upp i vikt, och snälla spara på era vita lögner nu. Jag ser det på mig själv och jag kan faktiskt säga att jag trivs bättre med mig själv nu än vid 43 kg. Det kan jag säga med självförtroendet hissat! Skälen till detta är min motiviation till ett friskare liv. Och nu pratar jag ju inte bara om att slippa kaloriräkning, tvångsinläggningar , slippa hemska tankar utan även med mer kunskap, börja om från början. Innan nån får panik nu, läs det jag skriver istället. När jag har nått en speciell vikt eller helt enkelt, inget komplicerat invecklat tal, att min kropp mår bra igen, får och ska jag börja träna igen. Självklart så ska vi hålla koll på att vikten inte sjunker igen eller att min kropp börjar må sämre igen. Och den här gången handlar det inte om 30 kg's viktnedgång utan om muskler. Jag ska få den kropp jag alltid drömt om, inga misstag, nya tag , ny motivation, starkare än någonsin och när denna gång (förhoppningsvis) snart kommer, INGEN MER ANOREXI. 
När jag blir frisk vilket jag verkligen känner, är snart, så hoppas jag att jag på något sätt ska bli ett slags ideal, en förebild för sådana vackra och fina männsikor med ätstörningar som jag själv har. Detta är något jag skulle kunna tänka mig att jobba med som äldre. Kanske inte på heltid då jag drömmer om en framtid inom juridik, utan mer som stöttning, kontakt och bevisa att det faktiskt går att bli frisk. 
 
 


We are the people, we rule the world

2013





Kaos

2013



Gårkvällen eller hur man nu skriver det, var inte en av de bättre. Eftermiddagen var helt okej med kubbspel, snack osv då Hamzat och Linus var i stan men sen slutade allt i kaos. Idag är inte vädret någon höjdare eftersom att jag ville ut och sola så det får väl bli en slappardag helt enkelt...
 
 


Otursdag

2013



Den här dagen alltså. Började på sämsta sätt haha... Har tappat min stackars, oskyldiga lilla iphåån så nu är hela skärmen sönder. Den lever men behöver minst sagt pysslas om. Vet inte vad som händer idag riktigt. Det är så pass fint väder så jag får väl ta och hitta på något senare! Vi hörs, puss!