Bara nej.

2014



Current mode
 
Alltså mm. Gotta love life atm liksom. Fanns inga platser kvar på hantvekr vilket betyder att jag kommer behöva ta ett sabbatsår vilket kommer bli så jävla trååååååk. Men med stöd från dom som betyder mest så känns allt ändå bra. Jag vet verkligen vad jag vill. Och jag hoppas att det blir så. 


Sliten.

2014



 
Hej på er! Min lördag började med en tuff tur till gymmet och sen en runda på stan. Seanere på kvällen drog jag och mina guzzar spontant till Max där lite chillkrök väntade oss. 
Var där fram till ca halv 12, gick sedan till Micke och sov där. Kom hem för någon timme sen och har sen dess bara ätit och legat i sängen. Ligger och kollar runt lite på olika gymnasielinjer och har nog bestämt mig för vad jag kommer att söka till. Handel eller hantverk, hantverk eftersom att inriktinginen frisör finns där vilket nog helt klart skulle passa mig ifall läget blir så att jag inte tar mig till stylist-linjen i Linkan. 


You're the only drug keeping me addicted.

2014







New Design.

2014



Ny design, nu försöker vi igen. Men det kommer antaglien inte funka ändå. But first av all tho, så ska jag sova. Ett tidigt pass på gymmet väntar. 


Fanny Lyckman

2014



 
Vill inte ens leva så jävla snygg. 


Studiedag

2014



 
Tjenis penis kuk snopp. 

Fredag idag vilket innebar studiedag. Nu ser ju hur obeskrivligt kul jag spenderar denna kväll. 
Sov hos Mickelito inatt och gick väl hem nån gång förut cirkus runt 3 men jag venne liksom. 
Är så jäkla sliten och har i kombination till det hamnat i livskris. Vet inte alls vad jag vill längre med mitt liv. Har hela tiden sagt att jag ska bli advokat men efter en månad på gymnasiet så känner jag hur utbränd jag redan är efter allt slit i 8:an & 9:an. Jag vet att jag är kvalificerad till att nå mitt mål men jag vet bara inte om jag själv klarar av det. Har nog som det känns nu bestämt mig för att byta linje då ekonomi inte känns intressant eller kul. Det ända roliga är juridik givetvis som skulle blivit mitt inviduella val. Är inne lite på stylist då det helt klart skulle vara något för mig som älskar allt med hår, smink & kläder. Men det innebär att jag troligtvis måste flytta till Linköping och lämna så mycket, speciellt My och Philly vilket skulle vara så otroligt svårt eftersom att dom är mitt allt. Men i situationer som dessa så måste man vara självisk, annars så ska jag välja någon annan linje i Västervik men frågan är ju bara vilken..? 


HeForShe

2014



 
 
Det gjorde så jävla ont att höra detta, men wow så fruktansvärt vackert.


Hope is a dangerous thing.

2014



 
 
 


Men tja

2014





Latest.
Dessa bilder beskriver väl lite smått vad jag styrt med under dem få dagarna jag inte bloggat på. 
Hängt med saknade Emma, bara slappat i sängen med god mat och massvis med film, tränat och sovit hos Micke. 




Aj.

2014




Vaknade upp med sjukaste träningsverken. Är det något jag är grym på så är det att alltid ge allt jag kan på gymmet. Körde hela kroppen igår, och det fucking känns.
Måste plugga i princip hel dagen då vi har prov på tisdag, så jävla tråkigt. Vill inte leva. 


TR

2014





Äntligen verkligen äntligen så är jag tillbaka på gymmet. Körde ett intensivt pass som om det vore 4 månader tillbaka. Gick hur bra som helst och imorgon kommer jag utan tvekan bli sängliggandes på grund av träningsverk.


Från nollningen #EK14B

2014









Älskade kjol.

2014





Fick denna fina kjol av mammas vännina, vem kunde ana att gamla kärringar faktiskt hade något fint i garderoben. Där ser man!


Tjenare

2014






Har gått och blivit så jävla sjuk, vi hörs när jag lever igen! Hade!


-

2014



Jag är bara så trött på att gråta varenda jävla kväll utan någon jävla anledning.

@sick

2014





Hej på er! Sov hos Micke inatt vilket ineebar en tidig morgon eftersom att måndag innebär skola givetvis.
2 sega lektioner klarade jag av innan jag nu har landat hemma och mår precis asdåligt. Halsen tycker inte om mig och inte huvudet heller. 


Gårdagen.

2014





Gårdagen bjöd på födelsedags firande för finaste mamma, efter det så spenderade jag kvällen hemma hos Moa med fina vänner.
Idag vaknade jag ändå hyfsat tidigt, tyvärr, duschade och åt frukost. Nu ligger jag och tittar på paradise samtidigt som jag halvsover. 


Getting sick.

2014






Ginger idag med tjejerna, kan inte släppa bilden eftersom att det ser ut som att jag sitter och luktar på mina jävla fingrar HAHA!

Igår träffade jag äntligen han efter ett bra tag. 
Skoldagen idag har inte varit alltför effektiv vilket är bra eftersom att jag inte mår så himla bra. Känner att jag börjar bli sjuk vilket inte alls är bra eftersom att jag har en del planer nu framöver. Crossing my fingers. Har precis duschat och tänkte dra på någon film nu, kommer somna tidigt ikväll känner jag. Är så himla sliten utan någon anledning alls! 


Advokat.

2014



Så många gånger innan har jag nämnt både allmänt och privat att jag vill bli advokat. Eller med självförtoendet hissat, SKA bli advokat.

Men varför då? Varför vill jag bli advokat?
Jag minns när jag var runt ca 6-7 år. Jag, mamma, pappa och mina 2 sysjon var påväg hem från stan i bilen där vi lyssnade på nyheterna som gick på radion. Där talades det om krig. Jag satt tyst väldigt länge och funderade.
Några minuter sen andades jag in och ut innan jag bestämde mig för att ställa en av mina någonsin hittils viktigaste frågor. 
-*Om man nu krigar, förstör de länder man vill äga och ha makt över, så vinner man ju till slut bara ruiner. Varför krigar man då?*
Mamma och pappa tittade på mig och varandra länge. Till slut sa pappa 
-*Yasmine det var en jävligt bra fråga som jag faktiskt inte kan svara på*.
Idag har innebörden och de viktiga faktorerna kring detta blivit klarare för mig, men som 6-åring kunde jag inte förstå varför man var så dum. Om jag skulle köpa en choklad, inte skulle väl jag då krossa den innan jag gick till kassan för att betala för en trasig choklad? 
 
Några månader senare frågade jag pappa vad han tyckte jag skulle bli när jag blev stor.
Jag såg in i hans funderade ögon, insåg hur noga och specifikt han skulle uttrycka sig.
-*Advokat. Du är så mån om andras välmående. När någon behöver hjälp så finns du alltid där. Som när My och Philippa bråkar, då är du alltid där för att få båda att komma överens om en bra lösning för båda. Sen så kommer du att tjäna jävligt bra med pengar också*. Han log, skrattade sitt dumma skratt och gav mig en kram. 
Det pappa nyss hade sagt var för mig väldigt rimligt. Jag ville och vill, alltid hjälpa andra.
Medans alla andra 7-åringar sökte till lilla melodifestivalen så satt jag med pappa i bilen och argumeterade.
 
Några år senare, när jag var 12 så gick pappa bort. 
En del av mig vill göra pappa stolt, och en annan vill göra mig själv stolt. 
Så varför inte kombinera dessa delarna och göra mig till en av de mest motiverande framtida juristerna? 
 
Jag lever idag efter det jag sa vid 6-års ålder i bilen påväg hem från McDonalds lyssnandes på nyheterna eftersom att Carola inte skulle sjunga *Fångad av en stormvind* än.
Jag kan inte förstå hur makt för vissa är att bli hatad. Förstöra för andra. När du väl vunnit makten, allt hat, så kommer dessa oskyldiga människor göra allt dom kan för att i sin tur förstöra dig.
Makt för mig är att hjällpa andra. För att när du väl gjort det kommer dessa aldrig lämna din sida. Du kommer alltid vara en förebild för dom här människorna, och för mig är det viktigare att ha folk på sin sida än folk mot en. Det, mina damer och herrar, är en del av juridik. Och en del av mig.
 
 


En sån här sak kallad uppdatering.

2014



Skolavslutingen 2014.
 

Hej! Återigen så har det gått ett x antal dagar sedan jag uppdaterade sist. 
Big suprise there right?! Eller inte. Med en brist på läsare och intresse så har detta med bloggning avtagit. Känns lite som att jag ursäktar mig i varje inlägg. But so be it. 
Så mycket har hänt sedan sist. Men ändå så obemärkta saker. Nollningen är väl det enda offentliga jag kan skriva om egentligen. 
Den var väl ändå helt okej. Men som van alkholist, skämt åsido, så nådde jag inte riktigt den fyllenivån som dom flesta gjorde, Vilket gjorde att jag med gott samvete kan minnas hela kvällen. Det känns jätteskönt eftersom att nollningen ändå är något man borde minnas. 
Annars så är skolan i full gång. Trots att bara några veckor rullat förbi så har ändå ekonomilinjen vissat sig vara ganska så tuff men ändå så spännande. Med en bra klass i bakfickan och en återkommande intelligens så tror jag att dessa kommande åren som ska spenderas på gymnasiet kommer vara riktigt lärorika, roliga, svåra men ändå så behövande! Tänk att vi om tre år tillsammans ska delta på en bal med charmiga kavaljer, att våra nyfunna vänner då kommer vara våra närmsta vänner och att vi tillsammans kommer skrika från ett rullande flak med våra alkoholfyllda kroppar, vi kommer vara så jävla fria men också så jävla rädda! 


Ännu mer nytt i garderoben

2014







En yasmine.

2014




Såhär ser en trött yasmine ut idag.

Skoldag fram till 4, askul ju. Har väldigt ont i huvudet och känner bara att jag orkar inte. Oh well, vad är en bal på slottet eller i detta fall, en säng och choklad.
Ska springa en sväng på stan nu på lunchrasten då jag lagt undan en tröja, sen är det ett x antal lektioner kvar innan skoldagen är över. Imorgon är det nollning och på lördag åker jag och mina trill sissy's upp till Linköping för att se vad affärerna har att erbjuda!


Bad day.

2014





Har en så himla dålig dag idag. Sjukaste magvärken, känner mig opepp på allt verkligen. Oh well, sånna dagar kommer och sånna dagar går.
Fick lön idag så trots magvärken gick jag en sväng och fick med mig möjligtvis lite för mycket hem med tanke på att en Linköpingsresa är planerad på lördag. Får snåla helt enkelt.