Sommar 2013

2013-09-01 // Kategori: Allmänt
Skolavslutning, ett par otroligt sega dagar men ändå fria dagar kom efter detta och det mesta jag gjorde var att slappa!
 Gick på medina med fina vänner, började skejta , bättrade på vitheten som aldrig blev brunhet, och åt såndär fettogod mat väldigt ofta mehe! Även dessa dagar slappades det väldigt mycket på!
 Nu var slutet på Juni här och Juli började. Även lysing-dagarna fick sin början. Första kvällen var amazing. Vi satt på klipporna, gick på showen, umgicks med Nadia, Simon, Ella och Marcus. Den här kvällen träffade vi även Robin och Calle som snabbt blev några av de skönaste personerna jag träffade. Vi satt där ute till halv 2 och bara pratade, skrattade och lärde känna varandra. 
 Nu spenderades den kommande veckan på lysing med Calle och Robin, Bella, Moa och My även Emma! Denna veckan kommer jag aldrig glömma! Vi skrattade, hade så galet kul! My och jag drog på en random fest dit även Calle och Robin kom! Den kvällen var den bästa på hela sommarlovet! Några dagar senare var vi tvungna att säga hejdå, tårar fälldes och saknaden är enorm! Men nästa år kommer i alla fall Robin tillbaka! Han läsrde oss ett citat som stämmer in på alla fina människor vi träffat ''Inte sakna, bara älska''.
 Dessa dagar var inte sådär värst roliga, var på visfestivalen vilket inte alls var kul. Dock så spenderades några av dessa dagar på lysing med olika folk. Bland annat Ida! Vi träffade även ett par tyskar, skrattat så otroligt mycket just då haha! 
 Nu träffade ett par nya killar på campingen: Alex, Linus och Gustav! Vi hängde med dom ett par dagar! Riktigt sköna personer! Saknar dom så otroligt mycket och blir så glad när jag vet att jag i alla fall får träffa Linus och Alex nästa år! 
 Nu hade dom åkt hem och vi tjejer hängde väldigt mycket därute och träffade lite folk till och från. Eftersom att vi nu var i slutet på Juli så var inte så många kvar där! Men kul hade vi alla fall! Träffade en liten tjej på 10 (?) år som var så klockren så det finns inte haha! 
 Nu hade vi börjat hänga med två andra riktigt underbara personer! Hade sjukt kul med dom och skapade många minnen som jag långt tillbaka kommer minnas! Kommer träffa dom nästa år med och jag längtar så otroligt mycket! 
 
Sommarlovet 2013 är ett av de bästa som jag någonsin upplevt och nu inväntar jag sommaren 2014 som kommer vara en början på allt. Ny vänskap, gymnasiet. Ett år äldre, ännu mer galen.
 
 

Kommentarer




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
→ Design: mslfoto.blogg.se